Forum Dragon Ball Nao

» Earth Special Forces [ESF] download (instalacja, problemy, rozwiązania) ocena: 9,02 (głosy: 46)110

Strony:   1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 31, 32, 33  

Na ile oceniasz ten temat (odnośnie instalacji, problemow, rozwiązań)

Na ile oceniasz ten temat (odnośnie instalacji, problemow, rozwiązań)
5 . Bardzo dobry 67,21% 82 67,21%
4 . Dobry 19,67% 24 19,67%
3 . Przeciętny 13,11% 16 13,11%
Wszystkich głosów: 122
mentalix1556
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.797
Posty: 25
na normal
goczespl Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 25
Dni na forum: 3.794
Posty: 3
Chodzi mi o to ze gdy gram z innymi graczami wszystko jest ok ale gdy chce grac z botami (zeby sie zmienic w np. ssj3) to nie moge bo wychodz mi z gry po jakims czasie i laduje sie z 10min

Aha no i wlasnie mozecie mi wyjasnic czemu jak uzywalem bacic mele i blokowalem jego ciosy nazwal mnie lamerem? Nawet nie uzylem jednego ciosu ki ani nic.
Dexter321
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.781
Posty: 2
Witam a ja mam taki problem: gdy chce włączyć gre to wywala mnie do pulpitu, wie ktoś o co chodzi?? Dodam że z CSem mam tak samo
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.520
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSA
mentalix1556
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.797
Posty: 25
wie ktos dlaczego niemoge włączyc botuw włączam wszystko dobrze ale niema ich niewidac albo cos plis
Dexter321
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.781
Posty: 2
wp4pl napisał(a):
Dexter sciągnij i zainstaluj tego directa

* zaloguj się, aby zobaczyć link *
dzięki podziałało
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.520
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
mentalix , dodaj bota i nawet gdy sie nie pojawi , otworz konsole , zrob screena i wrzuc go tu na forum
likerm
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.777
Posty: 1
wie ktoś czemu nie mogę się zamienić w ssj4 goku ?? robię wszystko tak jak trzeba ale dalej nie mogę

[ Dodano: 02.08.2009, 16:17 (po 44 minutach) ]
najlepiej dajcie linka do big packa 8.0

[ Dodano: 02.08.2009, 18:14 (po 2 godzinach 42 minutach) ]
zamieniłem ten plik GOKU-TS i tera mi sie pokazuje taki blad Mod_NumForName: models/player/ecx.goku-ts.ssj2-1/ecx.goku-ts.ssj2-1.mld not found da sie cos poradzic?
pawelek238
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.777
Posty: 8
czy jest jakiś sposób na podmienienie botów w mam esf i ecx i big pack8.4 wszystko smiga ale jak chce dodac bota to jest ich tylko 9 podstawowych czy jest sposób na ich podmiane jak tak to jaki ? czy mozna z kadś pobrać nowe boty? aha i czy możńa się scalić z botem i w jaki sposób wiem że jest fusion dance i kolczyki potara i może mi ktos wytłumaczyć jak zroibc fuzje aha i ile trzeba mieć Ki zeby to zrobić ?
mentalix1556
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.797
Posty: 25
po dodaniu bota nic sie niezmienia jest cały czas tak samo ale go niewidac
pawelek238
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.777
Posty: 8
czy jest jakiś sposób na podmienienie botów w mam esf i ecx i big pack8.4 wszystko smiga ale jak chce dodac bota to jest ich tylko 9 podstawowych czy jest sposób na ich podmiane jak tak to jaki ? czy mozna z kadś pobrać nowe boty? aha i czy możńa się scalić z botem i w jaki sposób wiem że jest fusion dance i kolczyki potara i może mi ktos wytłumaczyć jak zroibc fuzje aha i ile trzeba mieć Ki zeby to zrobić ?
mentalix1556
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.797
Posty: 25
zeby zrobic fuzje musisz miec powyzej 5minionuw KI i musisz miec kolczyki od smoka

Zyczenie 7
jak masz kolczyki przytrzymujesz PPM i zmienia ci sie juz dalej sam
pawelek238
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.777
Posty: 8
ale 5mln ki mają mieć obie postaćie np.ja vegetą i bot goku ? aha jak smok daje dwa kolczyki Potara to trzeba żeby bot je założył czy cos
mentalix1556
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.797
Posty: 25
nie wystarczy ze sam masz tyle nawet jak w ogóle [ ort! ] niedodasz boty i przy okazji w jaki sposub je dodajesz ze ci chodza????? opisz mi wszystko po koleji plis bo ja dodaje a mi ich niewidac moze cos źle robie

[ Dodano: 04.08.2009, 18:35 (po 41 sekundach) ]
Boty
pawelek238
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.777
Posty: 8
ja naciskam = wtedy pokazuje mi się menu i wtedy klikam 2 potem potem wybieram jego poziom jest ich 5 plus 6 random i podpisane są 1,2,3.... potem wybieram drużyne do której chce dodać bota good lub evil a potem jaki to ma być bot vegeta, trunks itp.
i u mnie to chodzi


wracając do mego pytania załóżmy że mam 5mlnKI i mam kolczyki to bot musi je jakos założyć można mu jakoś dac czy wystarczy do niego podlecieć i nacisnąć PPM ?
mentalix1556
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.797
Posty: 25
nie nawet to chodzi jesli niedodasz botuw po prostu
-Wiecej niz 5milionuw KI
-Kolczyki
-W czarach dajesz na kolczyki
-Przytrzumujesz vegeta lub songo na normal PPM
-Nastepuje transformacja




a wracajac do mojego pytania wciskam = i nic sie niepokazuje ;/;/;/
pawelek238
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.777
Posty: 8
to ja nie wiem u mnie się pokazuje menu zajrzyj tutaj * zaloguj się, aby zobaczyć link *
mentalix1556
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.797
Posty: 25
no właśnie a u mnie sie nic niepokazuje naciskam i nic cały czas

[ Dodano: 05.08.2009, 10:39 (po 1 minucie) ]
a ty masz dodatek RC2?? i big packa??
pawelek238
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.777
Posty: 8
kurcze nie moge zrobić fuzji jestem goku mam 5,2 mln KI mam kolczyki potara i otworzone w atakach "9" i klikam PPM i nic ;/
mentalix1556
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.797
Posty: 25
a masz big packa??? 8,4??
Wyświetl posty z ostatnich:
Strony:   1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 31, 32, 33  

Forum DB Nao » » » Earth Special Forces [ESF] download (instalacja, problemy, rozwiązania)
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnime PhrasesDr. Slump
Powered by phpBB
Copyright © 2001-2019 DB Nao
Facebook