Forum Dragon Ball Nao

» DBZ Heroes United ocena: 10,00 (głosy: 3)110

Strony:   1, 2, 3  
NuQe
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 3.448
Posty: 16
nie moge sie cos zarejestroweac jak kilkne zeby utworzyc konto to stronka sie po prostu [ ort! ] odswieza
Goku668 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 21
Dni na forum: 3.266
Posty: 4
Skąd: Zakopane
E Brolli mam pytanko bo ja zrobiłem wszystko co napisałeś i czekam i czekam i nic nie ani nikt mi nie wysyła wiadomości na e-mail
Brolli Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Brolli
Wiek: 27
Dni na forum: 4.871
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Posty: 248
Skąd: Białystok
A ile już czekasz? Może spróbuj zrobić konto na innym mejlu?
Goku668 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 21
Dni na forum: 3.266
Posty: 4
Skąd: Zakopane
dokładnie czekam cały dzień i mam pytanie na jakim e-mailu ty to robiłeś

[ Dodano: 08.01.2010, 21:52 (po 4 minutach) ]
No właśnie mam jeszcze pytanie jak ty napisałeś "Wybierasz Get an Account i otwiera Ci się strona( * zaloguj się, aby zobaczyć link * ) na której podajesz, LOGIN, HASŁO, E-MAIL, gdy to wpiszemy , wybieramy Create Account"ale gdy to wpiszemu to zostały 2 puste rubryki co mam w nie wpisać

[ Dodano: 08.01.2010, 21:53 (po 6 minutach) ]
czekam już cały dzień a ty na jaki e-mailu tworzyłeś tą grę

[ Dodano: 08.01.2010, 21:55 (po 7 minutach) ]


[ Dodano: 08.01.2010, 21:55 (po 7 minutach) ]
<płacze>

[ Dodano: 08.01.2010, 22:30 (po 42 minutach) ]
No właśnie jeszcze jedna jak zrobię wszystko to pokazuje mi się takie coś There is already an account with that name. Please choose another.
Please provide both a challenge question and answer.

A BYOND account is completely free. It provides your default name and gender in the games.

If you already have an account, click here. to dobrze z góry thx

[ Dodano: 08.01.2010, 22:33 (po 45 minutach) ]
[ Dodano: 08.01.2010, 21:53 (po 6 minutach) ]
czekam już cały dzień a ty na jaki e-mailu tworzyłeś tą grę sorry na jaki e-mailu sie logowałeś
Brolli Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Brolli
Wiek: 27
Dni na forum: 4.871
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Posty: 248
Skąd: Białystok
Goku668 napisał(a):
No właśnie jeszcze jedna jak zrobię wszystko to pokazuje mi się takie coś There is already an account with that name. Please choose another.
Please provide both a challenge question and answer.

To oznacza, że musisz wybrać inną nazwę konta, ponieważ ta jest już zajęta.

A w te dwie rubryki wpisujesz pytanie pomocnicze i odpowiedź.
Goku668 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 21
Dni na forum: 3.266
Posty: 4
Skąd: Zakopane
Elo sorry że nie pisałem ale byłem wciągnięty grą thx za wszystko i twoja nozwa w grze to brolly3016 ??

[ Dodano: 27.01.2010, 18:25 (po 1 minucie) ]
Brolli Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Brolli
Wiek: 27
Dni na forum: 4.871
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Posty: 248
Skąd: Białystok
Goku668 napisał(a):
twoja nozwa w grze to brolly3016 ??
Nie, Brolly3016 to Niemiec xD

Goku668 napisał(a):
thx za wszystko
Nie ma sprawy, trzeba sobie pomagać
Goku668 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 21
Dni na forum: 3.266
Posty: 4
Skąd: Zakopane
jak ty masz link postaci ja jestem Goku668 na servie 4

[ Dodano: 27.01.2010, 18:46 (po 3 minutach) ]
mam już wszystkie przemiany i bronie ;P ja lece bo musze czytać lekture nq
kfash Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 22
Dni na forum: 3.238
Posty: 10
Skąd: Warszawa
Mam problemy z misjami gdy ja dostane np. na zabicie kogos np. radima wracamgdy go zabiłem z zamiast wynagroszenia musze ja wykonac jeszcze raz i tak ciagle nie wiem o co chodzi musze ja jakos zanaczyc ze kogos zabilem i teraz musze tylko powrocic ?


Chce wiedziec jak powinienem powiadomywac ich o zrobionej misji
Brolli Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Brolli
Wiek: 27
Dni na forum: 4.871
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Posty: 248
Skąd: Białystok
Hm, po prostu bierzesz misję od Roshiego, wykonujesz ją, czyli zabijasz kogoś, wracasz do niego i powinieneś, mieć odblokowaną kolejną misję. Upewnij się, że na pewno wziąłeś misję od Roshiego, zanim ją wykonasz.
kfash Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 22
Dni na forum: 3.238
Posty: 10
Skąd: Warszawa
All z misjami juz wiem Dzieki
A co zrobic jak bende mial all smocze kule ?
Jestem Goku i nie wiem jak wlączam kaioken to nie moge ladowac sobie many i nie wiem jak go wylaczyc musze czekac z 10 min
Brolli Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Brolli
Wiek: 27
Dni na forum: 4.871
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Posty: 248
Skąd: Białystok
Jak będziesz mieć wszystkie smocze kule, to wchodzisz w zakładkę Commands i wybierasz Wish, wtedy Ci się pojawia okienka w którym wybierasz życzenie.
Kaioken ma to do siebie, że nie możesz używać skilla Power Up, dlatego nie warto używać Kaiokena. Zamiast Kaiokena lepiej używać innych transów(na początku np. Unlock Potential) ponieważ one zwiększają wszystkie Twoje statystyki, a nie tak jak Kaioken tylko Ki i PL. Do normalnej formy wracasz po użyciu skilla Revert.
kfash Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 22
Dni na forum: 3.238
Posty: 10
Skąd: Warszawa
A kiedy bende mial transy ? 1 chyba jak zabije freezera tak ?
Brolli Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Brolli
Wiek: 27
Dni na forum: 4.871
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Posty: 248
Skąd: Białystok
To zależy jaką grasz postacią, ale spis umiejętności i transformacji dla danej postaci znajdziesz w Skill Guide. A znajduje się to po prawej stronie pod tym wielkim napisem Dragon Ball Z Heroes United.
kfash Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 22
Dni na forum: 3.238
Posty: 10
Skąd: Warszawa
Ok mam Dzieki ale takie pytanko czy sa servery gdzie graja polacy ? bo na tym co ja gram nie ma ani 1
Brolli Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Brolli
Wiek: 27
Dni na forum: 4.871
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Posty: 248
Skąd: Białystok
Sprawdź serwer 3(żółty) tam chyba gra trochę Polaków.
kfash Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 22
Dni na forum: 3.238
Posty: 10
Skąd: Warszawa
Mam juz pierwszego transa ale kurde gdy mam unlock potential to nie moge transa a jak mam transa nie moge unlock potential
Tez nie wiem jak kupywac w sklepie sobie ciuszki buty armor bo kupuje np buciki za 5.000 mam okolo 20.000 wpisuje ile chce dac za te buty i wyskakuje ze nie mam tyle zeni za kazdym razem tak jest
Brolli Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Brolli
Wiek: 27
Dni na forum: 4.871
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Posty: 248
Skąd: Białystok
Bo jak masz transa to nie możesz już używać unlock potential, albo jedno albo drugie A jak kupujesz w sklepie ciuszki to tam nie wpisujesz ile chcesz za nie dać, tylko ile sztuk kupić Więc nic tam nie zmieniaj i będzie dobrze.
kfash Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 22
Dni na forum: 3.238
Posty: 10
Skąd: Warszawa
Aha !!! A niekiedy widzialem jak jakis lvl okolo 1000 ma ssj4 i ma tez unlock potential mize potem bedzie mozna ? xD
A co daja ciuszki ? szybciej idz strenght i inne ?

Sie tak dziwie bo ziomek ktory mial 1500 lvl mowil ze ma okolo 4.000.000 sily ja sie dziwie sa on az tyle ma przeciez by musial siedzec w tej maszynie z jakies 2 lata
czy sa jakies przedmoty co daja sile ? te lepsze smocze kule co sa 1 na kazdej planecie daja 1000 sily ale to by ich musial zebrac z 400 a mozna ich uzyc 1 raz dziennie sa jeszcze lepsze kule ?
Brolli Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Brolli
Wiek: 27
Dni na forum: 4.871
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
Posty: 248
Skąd: Białystok
kfash napisał(a):
A niekiedy widzialem jak jakis lvl okolo 1000 ma ssj4 i ma tez unlock potential mize potem bedzie mozna ?
To jest inny skill o nazwie Ultimate Power, otrzymujesz go po zabiciu Omega Shenrona. Zwiększa moc o tyle samo co SSJ4(i Golden Oozaru).


kfash napisał(a):
A co daja ciuszki?
Ciuszki powodują, że dostajesz więcej expa, za pokonanie sparing partnera.
Wyświetl posty z ostatnich:
Strony:   1, 2, 3  

Forum DB Nao » » » DBZ Heroes United
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnime PhrasesDr. Slump
Powered by phpBB
Copyright © 2001-2018 DB Nao
Facebook