Forum Dragon Ball Nao

» Earth Special Forces [ESF] download (instalacja, problemy, rozwiązania) ocena: 9,02 (głosy: 46)110

Strony:   1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 31, 32, 33  

Na ile oceniasz ten temat (odnośnie instalacji, problemow, rozwiązań)

Na ile oceniasz ten temat (odnośnie instalacji, problemow, rozwiązań)
5 . Bardzo dobry 67,21% 82 67,21%
4 . Dobry 19,67% 24 19,67%
3 . Przeciętny 13,11% 16 13,11%
Wszystkich głosów: 122
Piwel12
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.168
Posty: 3
oki juz sie nauczyłem włanczac boty thx jak cos to napiscie kto robi serv i poprosiłbym ip ma się rozumieć
FreezaBeam Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
FreezaBeam
Wiek: 26
Dni na forum: 4.151
Posty: 3
Właśnie mi się ściąga zobaczymy co z tego będzie
Jeszcze takie male pytanie : To ma duze wymagania czy tak jak cs ?
Shiro Mężczyzna
^The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Wiek: 30
Dni na forum: 5.449
Plusy: 4
Posty: 2.215
Skąd: Białystok
FreezaBeam napisał(a):
Jeszcze takie male pytanie : To ma duze wymagania czy tak jak cs ?
To chyba logiczne, że ESF ma takie same wymagania co CS, w końcu został zrobiony pod tą grę. Na takiej samej zasadzie działa Q3A i mod do niego Bid For Power, wymagania się nie zmieniły.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay

Ten post był edytowany 3 razy, ostatnio zmieniony przez Shiro: 30.07.2008, 23:37
FreezaBeam Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
FreezaBeam
Wiek: 26
Dni na forum: 4.151
Posty: 3
Aha no nie wiem widzialem na youtubie tylko filmiki z tej gry :)jaszcze 60% csa i instalujemy

Jeszcze male pytanie jak mam Cs 1.6 oryginala steam to tez pojdzie ? nie musze sciagac non steama ?
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.526
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
mozesz sprobowac zainstalowac esf pod oryginalnego cs ale nie wiem czy będzie działać bo nie sprawdzałem .... jezeli będzie to daj znać
FreezaBeam Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
FreezaBeam
Wiek: 26
Dni na forum: 4.151
Posty: 3
mozesz sprobowac zainstalowac esf pod oryginalnego cs ale nie wiem czy będzie działać bo nie sprawdzałem .... jezeli będzie to daj znać

Probowalem raz ale wlacza sie normalny steam i cs
Cabanek
Ziemianin
Ziemianin
Cabanek
Dni na forum: 4.142
Posty: 1
siema ja tworze serwer i mój kolega przez hamachi wieć jak chcecie grać napiszcie pod ten nr gg 11794957
ziomek96
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.128
Posty: 1
Jak właczam patcha do instalacji wyswietla mi sie blad: The installer you are trying to use is corrupted or inocomplete. This could be the result of a damaged disk, a failed download or virus. You may want to contact the author of this installer to obtain a new copy. It may be possible to skip this check using the/NCRC command line switch (NOT RECOMMENDED)
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.526
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
sciągnij go jeszcze raz
ReboL Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.105
Posty: 2
Skąd: Rybnik
Mam pewien Problem wszystko ladnie Piknie działa tylko ze mama 20 mln Ki i ponizej 10 hp na goku normal.. wzywam ksiezyc naciskam "z"i zamienia mi sie w zwyklego ssj help !!
Skrasz
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.085
Posty: 1
mam problem... jestem goku mam 1 transforera... wszystko spox lecz gdy mam 5.564.003 ki nie przemieniam sie plx help
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.526
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
a użyliscie smoczych kul by przywołać księzyc (moon) ?
dawideek14 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
dawideek14
Dni na forum: 4.076
Posty: 7
Skąd: nd
mam problem wszystko juz zainstalowałem ale przy tworzeniu serwera wyskakuje błąd Fatal error Hunk_Alloc:failed on 16488 bytes

co mam zrobiććććććć!!!!

[ Dodano: 13.10.2008, 18:17 (po 9 minutach) ]
mam problem wszystko juz zainstalowalem tylko przy tworzeniu serwera wyskakują błędy np. fatal error;Cache_TryAlloc:1726 cos tam cos tam

JAk to zrobic!!!!!
mat005
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.076
Posty: 4
Czemu mi się esf zacina jak gram? Zawsze mi sie zatnie... pls pomozcie
pik8el
Ziemianin
Ziemianin
pik8el
Dni na forum: 4.075
Posty: 7
Jestem Nowy .. I mam następujący problem.

Instaluje Esf 1.2.3 na Cs Steam i zamiast ESF'a odpala mi sie CS.
Jest na to jakis patch albo cos innego. [FreezaBeam ma podobny problem]
Jezeli ktos go rozwiazał prosze niech napisze na GG: 2134433
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.526
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
mam problem wszystko juz zainstalowałem ale przy tworzeniu serwera wyskakuje błąd Fatal error Hunk_Alloc:failed on 16488 bytes

co mam zrobiććććććć!!!!

[ Dodano: 13.10.2008, 18:17 (po 9 minutach) ]
mam problem wszystko juz zainstalowalem tylko przy tworzeniu serwera wyskakują błędy np. fatal error;Cache_TryAlloc:1726 cos tam cos tam
rozwiązanie na ten problem bylo omawiane kilka razy .... i w dodatku jest opisane na pierwszej stronie

Czemu mi się esf zacina jak gram? Zawsze mi sie zatnie... pls pomozcie
tylko esf ci sie zacina ? napisz jakiego masz kompa [ram,procek,karta]


Jestem Nowy .. I mam następujący problem.

Instaluje Esf 1.2.3 na Cs Steam i zamiast ESF'a odpala mi sie CS.
Jest na to jakis patch albo cos innego. [FreezaBeam ma podobny problem]
Jezeli ktos go rozwiazał prosze niech napisze na GG: 2134433
na 99 % zainstalowałeś cos zle (najprawdopodobniej ESF)
dawideek14 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
dawideek14
Dni na forum: 4.076
Posty: 7
Skąd: nd
nic to nie dało
pik8el
Ziemianin
Ziemianin
pik8el
Dni na forum: 4.075
Posty: 7
No to co źle ? .. Zainstalowalem do
>>> CS 1.6\SteamApps\pik8el\counter-strike
a nigdzie indziej nie dalo się ;/ ..
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.526
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
[pik8el] zanim zaczniesz płakac ze cos ci nie działa ... zainstaluj wszystkie pliki ktore podałem ! bez wyjątkow bo z tego co widze to zainstalowales ESF pod oryginalnego steama .......


[Dawidek] probowałes wpisac inne liczby mniejsze,wieksze?
pik8el
Ziemianin
Ziemianin
pik8el
Dni na forum: 4.075
Posty: 7
Nom gralem wczesniej po NS , ale teraz gdy mam Steama chcialem pograc na normlanych serwerkach. Mam wszystkie pliki. ESF 1.2.3: ECX RC2 ; Big Packa; mam wszystko jezeli o to ci chodzi .. instaluje wszystko ale i tak zamiast ESF włancza mi sie CS
Wyświetl posty z ostatnich:
Strony:   1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 31, 32, 33  

Forum DB Nao » » » Earth Special Forces [ESF] download (instalacja, problemy, rozwiązania)
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnime PhrasesDr. Slump
Powered by phpBB
Copyright © 2001-2019 DB Nao
Facebook