(a już na pewno [ ort! ] najlepszy technicznie
 (a już na pewno [ ort! ] najlepszy technicznie  !!). Możecie coś dopisac jeśli macie ochote i pomysły, ja jak obiecałem też coś dorzuce, ale dajcie ochłonąć po tych dniach ślęczenia z nosem w książkach itd
 !!). Możecie coś dopisac jeśli macie ochote i pomysły, ja jak obiecałem też coś dorzuce, ale dajcie ochłonąć po tych dniach ślęczenia z nosem w książkach itd  

Pozdrawiam

(a już na pewno [ ort! ] najlepszy technicznie
 (a już na pewno [ ort! ] najlepszy technicznie  !!). Możecie coś dopisac jeśli macie ochote i pomysły, ja jak obiecałem też coś dorzuce, ale dajcie ochłonąć po tych dniach ślęczenia z nosem w książkach itd
 !!). Możecie coś dopisac jeśli macie ochote i pomysły, ja jak obiecałem też coś dorzuce, ale dajcie ochłonąć po tych dniach ślęczenia z nosem w książkach itd  

!!!
 !!! 

A ta wojowniczka to co ma być...?Drizzt wersja żeńska XD
 ?
 ?
 . W końcu doszło by do tego, że najlepsi wojownicy zostaliby zdegradowani do roli rozpłodowców, a 'na front' wysyłałoby się ich dzieci
 . W końcu doszło by do tego, że najlepsi wojownicy zostaliby zdegradowani do roli rozpłodowców, a 'na front' wysyłałoby się ich dzieci  .
 .

. Załóżmy, że ja opiszę później tą mrocznoelficką wojowniczkę. W tej chwili niezbyt by pasowała do dotychczasowej fabuły, więc na razie niech historia toczy się standardowym torem.
 . Załóżmy, że ja opiszę później tą mrocznoelficką wojowniczkę. W tej chwili niezbyt by pasowała do dotychczasowej fabuły, więc na razie niech historia toczy się standardowym torem. 

W takim razie:
 W takim razie:
 Tu się nie zgadzam.
 Tu się nie zgadzam.

!! Oczywiście wiem, że Gohan nie zdradziłby Videl (w końcu bardzo czasem przypomina ojca
 !! Oczywiście wiem, że Gohan nie zdradziłby Videl (w końcu bardzo czasem przypomina ojca  ). Poza tym pisałem to gdy byłem po paru dobrych %
 ). Poza tym pisałem to gdy byłem po paru dobrych % 

Trzeba jej jakieś imię wymyśleć pożądnie. Pomyśle nad nim i się zobaczy. Chociaż w sumie musiało by pasować do charakteru więc chyba może lepiej ty wymyśł...?
  Trzeba jej jakieś imię wymyśleć pożądnie. Pomyśle nad nim i się zobaczy. Chociaż w sumie musiało by pasować do charakteru więc chyba może lepiej ty wymyśł...?