Gdy Naruto zastosował Orinoke no Jutsu podczas rozmowy kwalifikacyjnej w drugim odcinki, Sarutobi został powalony widokiem pieknej dziewczyny^^. Potem jeszcze dodał oglądając Naruto w kryształowej kuli, ze ta technika rowniez podziałała by na niego:P
Edit: Jaka pracą trudniła się księżniczka z pierwszego filmu kinowego Naruto?
kśiężniczka Fuun??
Mrok powoli zatacza krąg,naznacza nas przysięgom krwi,nie pozwole by ktoś na drodze stanął mi...... Nigdy....
W owocu tym zobaczyłem przyszłość swą,taką jak moje sny....
Tak doskonałą,kiedyś zobaczysz pokaże ci jak ten świat lśni.
Sasuke używając techniki Gouryuuka No Jutsu, którą wystrzelił w niebo, podniósł temperaturę atmosfery zwiększając tym samym ruch powietrza, tworząc tym samym chmury burzowe. Dzięki użyciu własnej chakry oraz elementu błyskawic mógł zapanować nad wyładowaniami elektrycznymi i pokierować nimi gdzie zechce. Czyli prościej... Dzięki opanowaniu żywiołu ognia wytworzył błyskawicę, a dzięki opanowaniu żywiołu błyskawic pokierował ją wprost na Itachiego. Nazwał tą technikę Kirin.
Pytanko.
Co na początku pomyślała Sakura, o Naruto po jego powrocie z treningu z Jiraya?
Że stał się dużo bardziej rozsądny i poważny.Dodatkowo zauważyła, ze urósł no i pod względem czysto facjatowym jej się spodobał - innymi słowy stwierdziła także, że jest przystojny .Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime