Forum Dragon Ball Nao

» Roznica sil miedzy "dobrymi" a "zlymi"

Boss Mężczyzna
Super Saiyanin
Super Saiyanin
Boss
Dni na forum: 6.583
Ostrzeżenia: 1
Siemka, nie mialem pomyslu na lepsza nazwe tematu...
Jak wam sie wydaje kiedy roznica sil pomiedzy "dobrymi" a "zlymi" byla najwieksza...? Czyli kiedy wam sie wydawalo, ze to juz koniec roznica sil jest zbyt wielka..itp...Ja osobiscie mialem takie wrazenie przy sadze Freezera, kiedy wojownicy walczyli z Reecomem i wszyscy byli o krok od smierci nawet Vegeta...i przechodzily mnie mysli, ze to dopiero drugi z tajnego odzialu a do tego zostal jeszcze sam tyran Freezer ktory jest jeszcze silniejszy...Drugi raz mialem takie wrazenie kiedy Freezer dokonal 2 przmiany i w przeciagu kilku chwil pokonal Piccolo a nastepnie zamienil sie 3 raz a wtedy nasi wojownicy nie mogli go nawet dotknac...CZekam na wasze opinie
konto usunięte
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4

Ja te same sytuacje plus:
-Komórczak stał się perfect
-ginie Goku
-Raditz mówi o tym, że jest o wiele słabszy niż Vegeta i Nappa
I wiele razy, ale po chwili uświadamiałem sobie, że to tylko anime, i zaraz ich rozwalą
.:LuKasz:. Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
.:LuKasz:.
Dni na forum: 5.977
Plusy: 1
Moim zdaniem podczas walki Songa z Abo Cado, gościu nie miał z Songiem żadnych szans.

DB RULEZ

[*]Andrzej Sapkowski
[*]Stephen King
Vegeta_SSJ4
Dni na forum: 5.970
No na pewno w trakcie walki z Ginyu Forces Frezera kiedy to poszczególni bohaterowie nie dawali rady i dopiero przybycie Songa na Namek odmieniło ich sytuację .Nawet jak by dali rady z siłami specjalnymi to jeszcze zostawał kapitan tychże sił a przecież on Goku też sprawił wiele problemów a przecież Goku po przybyciu na Namek był najsilniejszy ze wszystkich pozytywnych postaci

" ... Jest tylko jedna rzecz,w życiu ludzi,narodów i państw,która jest bezcenna:tą rzeczą jest Honor ... " - A dla Vegety Honor jest bezcenny
konto usunięte
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4

Zdecydowanie Buu vs. gangsterzy
Oni mieli góra 6 jednostek, on mógł mieć setki milionów
Odcinek jeden z ostatnich DB
Vegeta_SSJ4 napisał(a):
No na pewno w trakcie walki z Ginyu Forces Frezera kiedy to poszczególni bohaterowie nie dawali rady i dopiero przybycie Songa na Namek odmieniło ich sytuację
tak ale gdyby patrzeć na ilość jednostek to nie było między nimi nawet 100 000 a między Picollo i Frizerem była ponad 200 000
dominikk3 Mężczyzna
Wojownik
Wojownik

Dni na forum: 5.897
Ja już myślałem że jest koniec w walce Buu(Gotenks)-Gohan Ultimate .
Wtedy Gohan przegrywał i myślałem że już nikt nie może pokonac Buu,
bo wszyscy nie żyją.
Gangez Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Tokugawa ]
Gangez
Dni na forum: 6.149
Plusy: 17
Jak porównywać Buu i Gohana to lepiej robić to na podstawie ich pierwszej walki. Czyli Grubas vs Gohan SSJ2 co gohan padł po 1 ciosie... ale po co ich porównywać? Jak już to lepiej Daburę i Grubasa co po 1 ciosie już ledwo stał...

szczecin
dominikk3 Mężczyzna
Wojownik
Wojownik

Dni na forum: 5.897
Tak, to racja. Jeszcze walki z Li-Shinronem i walki z Bebi, gdy Goku jeszcze nie osiągnął SSJ4.

Forum DB Nao » » » Roznica sil miedzy "dobrymi" a "zlymi"
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump