Rok 1986 :: Start serii anime "Dragon Ball" (34 lata temu)

» Earth Special Forces [ESF] download (instalacja, problemy, rozwiązania) ocena: 9,02 (głosy: 46)110

Strony:   1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 31, 32, 33  

Na ile oceniasz ten temat (odnośnie instalacji, problemow, rozwiązań)

Na ile oceniasz ten temat (odnośnie instalacji, problemow, rozwiązań)
5 . Bardzo dobry 67,21% 82 67,21%
4 . Dobry 19,67% 24 19,67%
3 . Przeciętny 13,11% 16 13,11%
Wszystkich głosów: 122
Grzesiek92 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 27
Dni na forum: 4.073
Posty: 5
Skąd: Wa-wa
niestety nie moge znalezc zadnego patcha a ten ktorego zamiesciles na pierwszej stronie daj mi nie chce chodzic

Sorki ze to zrobie, ale to juz bedzie ostatni raz. No wiec co do grania to pogralem troche z botami i nabralem troszke wprawy ale i tak wlasnie nie wiem jakie sa kombinacje klawiszy no i czy bez tego patcha jak robie gre bo innego wyjscia nie mam lista serverow nawet nie zaczyna mi sie ladowac, to czy bez niego inni ludzie moga na mojego serva wbic ? czy z samymi botami moge grac ? Bo albo mi sie wydaje albo te boty maja ustawione gadanie bo ciagle span na chacie jest..

P0zDrO ;]
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.602
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
http://www.plikus.pl/zobacz_plik-cs16patch_f ... 13642.html to jest ten sam tylko z innej stronki ,
- boty mogą pisać jakies bzdury
-nie wiem czy ktos wejdzie bez tego patcha bo sprawdzalem kilka patchy i z niektorymi gra nie chciała sie łączyć z głownym serverm
-trudno będzie ci znalesc server przez wyszukiwarke w grze bo masz versje non steam a większosc serverow jest na steam
-najlepszy sposob na granie to :
*umowic sie z kims
*jeżeli masz publiczne IP to mozesz zrobic serva i czekac az ktos wejdzie (jak masz dobrego neta to na 70 % ktos wejdzie)
Grzesiek92 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 27
Dni na forum: 4.073
Posty: 5
Skąd: Wa-wa
No patch sie zainstalowal ladnie git majonez, ale i tak nie pokazuje mi sie lista serverow.. No ale skoro mowisz ze najlepiej sie z kims umowic to masz racje ;d

[ Dodano: 01.01.2009, 17:45 (po 7 godzinach 19 minutach) ]
Ej wp4pl masz moze jakis inny link z bickpackiem bo jak sciagam go z tego co podales na pierwszej stronie i potem go rozpakowuje to moj antywirus znajduje jakiegos wirusa no i nic z tego...
Wiec jesli masz jakis inny link to zapodaj plox

[ Dodano: 01.01.2009, 18:22 (po 7 godzinach 56 minutach) ]
Pisze mi ze ten BackPack zawiera podejrzane dzialanie (heurystyka) : heur.W32

to jakis niebezpieczny wirus ??
Grzesiek92 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 27
Dni na forum: 4.073
Posty: 5
Skąd: Wa-wa
Czesc, ej mam problem bo grzebalem cos przy ESF bo nagle zaczelo mi grac w malym oknie to zmienialem cos w opcjach zeby grac na fullscreenie no i w końcu [ ort! ] przeinstalowalem ESF i po tej reinstalacji po wlaczeniu gry zamiast Vegety SSJ mam Vegete i Piccolo na obrazku... nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale niewazne.
Prawdziwym problemem bylo to ze w ogóle [ ort! ] zmienila mi sie grafika na laepsze no to spoko ale za to mialem tylko 9 postaci do wybory zamiast 31.. i do tego podczas wybierania jest taka lista tych postaci zamiast tak jak wczesniej stojacych na jakischs kamieniach.. Dzisiaj znowu przeinstalowalem ESF no i podczas uruchamiania gry wykskauje mi taki blad : "The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode." ... o co z tym chodzi ? bo nie moge grac...

help plox
songossj5 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.071
Posty: 1
Skąd: białystok
żeby grać z big packiem trzeba mieć tego patcha do cs???
sadsa150
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.117
Posty: 10
Ja mam inne pytanie odnośnie gry. Chodzi mi o fuzje. Ja nie kminie tego fusion dance staram sie naciskać tak jak pokazują ale to jest nieludzko szybkie. Chciałem prosić o jakoś poradę bo być może da się to zrobić łatwiej.
PS. Mam zainstalowany Big Pack v8.4
Grzesiek92 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 27
Dni na forum: 4.073
Posty: 5
Skąd: Wa-wa
ej ludzie, macie jakiegos wirusa jak sciagacie bigpacka ? jesli nie to dajcie link skad sciagnac bo mi sie pokazuje wirus z tego co zostal zalaczony na pierwszej stronie...

[ Dodano: 04.01.2009, 19:16 (po 7 godzinach 49 minutach) ]
Co zrobic zeby grac vegitto albo gogeta ??...
Mikelson
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.064
Posty: 2
Pomocy !! Zainstalowałem gre poprawnie i mam skrót na pulpicie, wszystko zainstalowane oprócz big paka. Gra uruchamia się normalnie lecz nie znajduje żadnego serwera a przy stawianiu wlasnego wyskakuje takie cos :

NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.1.13:27015

Metamod version 1.19p31 Copyright (c) 2001-2006 Will Day
Patch: Metamod-P (mm-p) v31 Copyright (c) 2004-2007 Jussi Kivilinna
Metamod comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `meta gpl'.
This is free software, and you are welcome to redistribute it
under certain conditions; type `meta gpl' for details.


AMX Mod X version 1.76d Copyright (c) 2004-2006 AMX Mod X Development Team
AMX Mod X comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `amxx gpl'.
This is free software and you are welcome to redistribute it under
certain conditions; type 'amxx gpl' for details.

Reading bot_names file... done
Reading bot_chat file... done
Reading bot_personalities file... done
Reading sbot.cfg file... done
Reading skill.cfg file... done
No detail texture mapping file: maps/ECX_canyon_detail.txt
L 01/10/2009 - 14:23:02: -------- Mapchange to ECX_canyon --------
< Core > Microsoft Windows > 25c1464fd00aa9fd4c1c6dfb50a75bc4
LAN servers are restricted to l
halux Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
halux
Dni na forum: 4.064
Posty: 19
Skąd: Łódź
niestety, nie potrafie ci pomoc. Ja tez mam problem. jak włączem gre to po jakiejs minucie sie wylacza, czy ktos mial taki problem??? i jeszcze jedno, jak ktos mnie atakuje to ekran mi skacze, wie ktos co musze poprawic ???
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.602
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
Mikelson napisał(a):
Pomocy !! Zainstalowałem gre poprawnie i mam skrót na pulpicie, wszystko zainstalowane oprócz big paka. Gra uruchamia się normalnie lecz nie znajduje żadnego serwera a przy stawianiu wlasnego wyskakuje takie cos :

NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.1.13:27015

Metamod version 1.19p31 Copyright (c) 2001-2006 Will Day
Patch: Metamod-P (mm-p) v31 Copyright (c) 2004-2007 Jussi Kivilinna
Metamod comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `meta gpl'.
This is free software, and you are welcome to redistribute it
under certain conditions; type `meta gpl' for details.


AMX Mod X version 1.76d Copyright (c) 2004-2006 AMX Mod X Development Team
AMX Mod X comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `amxx gpl'.
This is free software and you are welcome to redistribute it under
certain conditions; type 'amxx gpl' for details.

Reading bot_names file... done
Reading bot_chat file... done
Reading bot_personalities file... done
Reading sbot.cfg file... done
Reading skill.cfg file... done
No detail texture mapping file: maps/ECX_canyon_detail.txt
L 01/10/2009 - 14:23:02: -------- Mapchange to ECX_canyon --------
< Core > Microsoft Windows > 25c1464fd00aa9fd4c1c6dfb50a75bc4
LAN servers are restricted to l

Reinstall i zainstaluj wszysto bo na pewno o czyms zapomniales
halux Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
halux
Dni na forum: 4.064
Posty: 19
Skąd: Łódź
wp4pl, a mi potrafisz pomoc?
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.602
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
tez sproboj reinstala tylko ze masz instalowac te wszystkie pliki ktore podalem
halux Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
halux
Dni na forum: 4.064
Posty: 19
Skąd: Łódź
po reilstalu wszystko dziala jak nalezy, dzieki
??????????
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.055
Posty: 1
Wyskakuje mi taki błąd MESSAGE_END called, but message buffer from .dll had overflowed Plz o pomoc
wp4pl
Saiyanin
Saiyanin
wp4pl
Wiek: 29
Dni na forum: 4.602
Plusy: 3
Posty: 160
Skąd: Wejherowo
po 1 czy na pewno masz sciągnięte wszystkie pliki ktore ja podałem ? (bo często są problemy jak kąbinujecie z plikami z innych zrodeł)
po 2 zrob reinstall .....
Pawi14 Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 26
Dni na forum: 4.051
Posty: 1
Co mam zrobić bo po włączeniu po jakiejś chwili wyskakuje mi error:Mod_NumForName: sprites/kiblasta.spr not found
Quimbly Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Wiek: 29
Dni na forum: 4.049
Posty: 1
Mam zainstalowanego Esfa 1.2.3 exc rc2 wszystko ładnie śmiga mam cs1.6v6 i patcha V23 jak gram to lajt ale wchodzę na Csa i chce pograc na necie i się nie da nie widac serverów to samo w ESF co zrobic żeby e widziec? Prosze o help
bulikaxel
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.046
Posty: 2
Witam , Mam pewien problem
Gdy instaluje Esf123.exe wszystko leci , idzie grac z botami i przez internet... Ale jak doinstalowuje patcha , włączam , To gra pochodzi jakieś 30 sekund i Bum wyłącza się =/
**EDIT*** JUZ DZIALA
Wystarczylo csa reinstalnac

To może ktoś mi powie jak zamienić domenę hamachi jeśli mam starszą od kumpla ?

EDIT JUZ UMIEM

Teraz kolejne pytanie Dlaczego jak ja mam IP

5.97.104.- - -

A Kumpel

5.97.104.- - -

To i tak nam wyskakuje C class

**EDIT** Rozwiazalem wszystkie problemy ! Ma ktos Jakies servery fajne ?

O i jeśli ktos to czyta to może powiecie mi czy ( a jeśli tak to jak ) Idzie to na steamie zainstalowac;)
Picolo Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin
Picolo
Dni na forum: 4.045
Posty: 3
Siemka mam 1 problem...gdy juz wszystko zainstalowalem tak jak powinno byc cos sie dzieje gdy sie uruchamia to pokazuje tylko ten rysunek przez chwile bez menu i wychodzi mi na pulpit co sie dzieje??POmozcie plizz...

* zaloguj się, aby zobaczyć link *
bulikaxel
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 4.046
Posty: 2
Przeinstaluj CSa wraz z patchem i grą
Miałem to Samo i pomogło
Wyświetl posty z ostatnich:
Strony:   1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 31, 32, 33  

Forum DB Nao » » » Earth Special Forces [ESF] download (instalacja, problemy, rozwiązania)
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnime PhrasesDr. Slump
Powered by phpBB
Copyright © 2001-2020 DB Nao
Facebook