Ale zastanawiam sie, ze jezeli zbyt duzo powiem w tym temacie, to, czy czytelniczki, badz czytelnicy nie zrażą sie do mnie i nie wyraza w zyciu zgody na zjazd, w ktorym uczestniczylbym ja? Czekam na odpowiedzi i ... do referatu czekac ^ ^"
Myślę, że użytkowniczki nie wypowiedzą się za bardzo bo nie wiedzą jak to jest "trzepac kapucyna".
Lekarze i seksuolodzy uwazaja ze zbyt nadmierne ''dogadzanie'' sobie moze spowodowac komplikacje seksualne i psychologiczne,jak długo bedziemy to robic moze byc nam niewygodnie odbywac stosunek,albo da nam w dekiel i staniemy sie gwałcicielami
Masturbacja bo o niej mowa jest to zaspokojenie swojej potrzeby fizycznej bez udziału osoby 2-giej,lub trzeciej jak kto woli.
Zależy, co powiesz... :3 Nie krępuj się, ja chętnie posłucham. Ale jeśli się rozgadasz, mogę oczekiwać po zjeździe nieco zbyt wiele (wszakże jesteś sexy) – bądź na to przygotowany.
Myślę, że użytkowniczki nie wypowiedzą się za bardzo bo nie wiedzą jak to jest "trzepac kapucyna".
Nie sztuką jest dołączyć do dobrego klanu. Sztuką jest taki klan stworzyć.
Jak to mawia moja matka: Każda to robi, ale żadna się nie przyzna.
Hmm, jak by to ująć... Bzdura? Według współczesnej medycyny masturbacja jest naturalnym zjawiskiem fizjologicznym. Nadmierna może być objawem zaburzeń, lecz nie ich przyczyną.
Bzdura. Ja się przyznaję. I co? I nic... Każdemu to czasem potrzebne i nie rozumiem co jest w tym powodem do wstydu oO
spotkaliscie sie pewnie z takimi nazwamy jak walenie konia,marszczenie pingwina,trzepanie kapucyna,klikanie myszki (u pan) etc
temat powstał przy namowie innych uzytkowników
Mi takowo masturbacja nie jest do szczescia potrzebna,wyszkoliłem w sobie perfekcyjnie panowanie nad popędem seksualnym i gdy tylko zrobi sie namiot chwila skupienia i wszystko przechodzi
» Onanizm (+1![]()
Pozdrawiam wszystkich perwersów, któzy się rzucili na ten temat !
Warto dodac ze na swiecie zyja takie gatunki małp,ktore sie nadmiernie masturbują,zeby nie powiedziec maja taki sposob spedzania wolnego czasu, a nazywane sa rownie charakterystycznie ''kapucynkami''
jest to naukowo potwierdzone ze jak mezczyzna nałogowo bedzie sie masturbował to przyjemnosc z seksu znika,bo w stosunku,potrzebny jest lekki wysiłek całego ciała a tu wystarczy wyrobiony nadgarstek i po sprawie
Owszem, podobnoż więcej mężczyzn się onanizuje, albo raczej większa ich ilość się do tego przyznaje, jednak u kobiet także jest to popularny proceder.
Raz piłem z Iszem i mi poradził, żeby przed całą akcją napić się coli, bo Coca-Cola stawia pitola.
spotkaliscie sie pewnie z takimi nazwamy jak walenie konia,marszczenie pingwina,trzepanie kapucyna,klikanie myszki (u pan) etc
To, że kobiecie nie sterczy faja, nie znaczy, że nie potrafi się ona masturbować, to naprawdę nie wymaga ani wielkiej inteligencji, ani nawet zręczności, a jak się znajdzie dobry sposób, to nawet się człowiek nie męczy.
Może nie wie jakie to uczucie , lecz może sobie wyobrażać , ale kobiety podobno maja lepszy orgazm niż mężczyźni
Swoją drogą Katz mianuję cię mjanem Mistrza Kontroli Namiotu !!
Zdradź mi sekret swej mocy, mistrzu XD
Sama nie ma doświadczenia w tej sprawie. Może czasem mam na to ochotę, ale nie mam warunków. Mieszkam jeszcze z trzema osobami, w dodatku z młodszą siostrą w pokoju. A to wszystko w dwóch malutkich pokoikach.
po prostu [ ort! ] skupienie
mężczyzni nie maja orgazmu tylko erekcje bądz ejakulacje ale powszechniejszym terminem,jest ta 1
a u facetów zawsze moze cos nakapać na dywan
wiesz zawsze mozesz isc do toalety pod pretekstem załatwienia potrzeby fizjologicznej
Erekcja (z łac. erectio) lub wzwód jest to usztywnienie i powiększenie się narządu zbudowanego z tkanek jamistych w wyniku zwiększonego dopływu i zmniejszonego odpływu krwi z organu.
Orgazm, szczytowanie – moment najsilniejszego podniecenia płciowego i towarzyszącego mu równie silnego uczucia rozkoszy, będący finałem stosunku płciowego, aktu masturbacji bądź innej formy zachowania seksualnego. Orgazmowi towarzyszy szereg charakterystycznych dla tego momentu reakcji fizjologicznych organizmu, jak skurcze pochwy i dna macicy u kobiety, czy wytrysk nasienia i skurcz moszny u mężczyzny. Bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiające się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełnienia emocjonalnego.
Erekcja to potocznie orgazm.