Nieźle by mu po koncie pojechało XP
Bez przesady. Taka Doda o ile się orientuję zarabia na miesiąc 200 tys.
zresztą widac to po hydzie, nie mieszka w super wypasionej will
jak na razie jedyny szpanerski dom ma Yoshiki
ale umywa sie on do Rihanny czy innych gwiazd w ameryce...
Nie wiem, nie widziałam jak mieszka Hyde....
Masz jakieś zdjęcia? Kurcze zawsze się zastanawiałam jaki Yoshiki ma dom..... albo Sugizo czy Tsukiko Amano....
Mieszka w apartamentowcu( w tokio w dzielnicy Shibuya), czyli góra 5 pokoi podobno ma europejski styl urządzania domu
lepiej , jest filmik: http://www.youtube.com/watch?v=OHSsu9G_hDM
Katzu~no~Yuutsu napisał(a):
lepiej , jest filmik: http://www.youtube.com/watch?v=OHSsu9G_hDM
O mamusiu! Chciałabym się kiedyś dorobić takiej chaty....a myślałam, że to Gackt'owy dom to szczyt moich marzeń.....
Teledysk bardzo mi się podoba ^^ co prawda na kolana nie rzuca, ale ma coś w sobie no po prostu xd jestem zadowolona xD
Singla ściągnę, ale wywalę "Trouble".
Przecież nie będzie na nim nic oprócz KICK START, które już masz i właśnie Trouble.
To pierwsza trasa koncertowa, gdzie hyde był zdrowy, tzn. bez zapalenia gardła ("Faith Tour") i bez okropnego i lejącego się kataru ("666 Tour").
Poza tym, to "Kick Start" jest głównym singlem. "Trouble" jest tylko tzw. b-sid'em. "KC" jest fajne i nie widzę powodu, żeby singla nie ściągać.
Zaraz, zaraz. To znaczy, był chory na konkretnych koncertach, które pojawiły się na DVD?
To znaczy, był chory na konkretnych koncertach, które pojawiły się na DVD?
Szkoda, że obecnie niewiele jest zespołów/wykonawców, którzy potrafią zrobić dwa świetne utwory na singla, a nie jeden średni i jakieś tam dodatki czy zapchajdziury.
Pozdrawiam i przy okazji witam na forum. 95 dni na forum?? Powitanie powinno być znacznie wcześniej XD
Poza tym, to "Kick Start" jest głównym singlem. "Trouble" jest tylko tzw. b-sid'em. "KC" jest fajne i nie widzę powodu, żeby singla nie ściągać.
Tak czy siak - jechanie Haido za jedną piosenkę, która wcale nie była tak beznadziejna jakby być mogła, przez 2 strony jest trochę nie halo.
Trouble jest tandetne, ale w założeniu takie miało być - nie wiem czegoście się spodziewali. Jak czegoś ambitnego, to gratuluję.
taaak... kup lody bananowo-truskawkowe i wywal połowę, bo nie lubisz truskawkowych, a przecież i tak one są głównie bananowe>.> Nie lepiej od razu kupić bananowe?
Tak czy siak - jechanie Haido za jedną piosenkę, która wcale nie była tak beznadziejna jakby być mogła, przez 2 strony jest trochę nie halo.
Zwłaszcza że to już nie jest HYDE a VAMPS.
Trouble jest tandetne, ale w założeniu takie miało być - nie wiem czegoście się spodziewali. Jak czegoś ambitnego, to gratuluję.
Nie ambitnego. Lepszego. Wszyscy (a przynajmniej większość) po Love Addict i Time Goes By spodziewała się czegos bardziej na poziomie niż robienia tandety.
Wiesz co, ułatwię sytuację. Ściągnę singiel gdy ten już się pojawi po czym zauploaduję gdzieś tylko "Kick Start". Choćby specjalnie dla Laru-chan.
Kamzo napisał(a):
Nie ambitnego. Lepszego. Wszyscy (a przynajmniej większość) po Love Addict i Time Goes By spodziewała się czegos bardziej na poziomie niż robienia tandety.
Po 'LOVE ADDICT'? Przecież LA też jest tandetne. TGB - fakt jest ambitniejsze.
I Haido wyciągnął z Trouble tyle ile się dało.
Zdania fanów są podzielone - jedni potrafią podejść do Trouble z dystansem i się przy tym pofazować, inni wolą jęczeć co za 'porażka'. Co kto lubi.