Piątek 13-ego. Kto wierzy w takie zabobony....
Wyciekło juz PV z DVD dołączonej do limitowanej edycji singla ''I gotta kick Start now'', jak chcecie to jutro wrzucę. Niby juz było, ale ta wersja ma 175 MB czyli jakosć fantastyczna
Wyciekło juz PV z DVD dołączonej do limitowanej edycji singla ''I gotta kick Start now'', jak chcecie to jutro wrzucę. Niby juz było, ale ta wersja ma 175 MB czyli jakosć fantastyczna
wrzucam co udało mi się wygrzebać:
Pozostałe foty Gerezza:
W takiej wielkości to to widac bedzie chyba wszytskie zmarszczki Hyde'a XDDD
175Mb?! Poproszę *____*
Tyle to ma połowa koncertówki w nienajgorszej jakości XDDD W takiej wielkości to to widac bedzie chyba wszytskie zmarszczki Hyde'a XDDD
I małpki sa przeboskie xD to niestety nie skan, tylko fotka gazety, ale stwierdziłam że tym jednym muszę się podzielić ze światem XD
Ale 175 MB to nie tak dużo.
Mimo wszystko małpki zawojowały moją duszę XDDD
Neko Yoru napisał(a):
Ale 175 MB to nie tak dużo.
W sumie nawet racja... Ta koncertówka Vampsów 2008 razem z bonusem miała ponad 1GB... A niieee... Przepraszam... Ponad 2GB
Nie wiem co lepsze.... video w takiej wielkości, czy 83 skany monthly Vamps zajmujące 330MB...
ale on wywija tym językiem