bardzo nam się podobało , mój młodszy brat poszerzył swoje zainteresowanie o zakup szach z dragon balla i naklejek i do tej pory pamięta cytaty i co się działo w odcinkach

Pod wpływem telenoweli nie igraj z aniołem (nie mogłam doczekać się ostatniego odcinka więc obejrzałam wszystkie na you tube a zobaczyłam że pojawiają się tęż odcinki z dragon balla i powiedziałam o tym mojemu mężowi i zaczęliśmy oglądać od pierwszego odcinka , mam już 21 (w tym miesiącu miałam urodziny ) lat ale pomimo to lubię anime i mojemu mężowi spodobał się bardzo dragon ball , polubił małego Son goku i Bulmę i tak doszliśmy już do serii gt , we sobotę 25. będzie to już koniec Nie pominęliśmy ani jednego odcinka

Ulubioną postacią moją i mojego męża jest Son goku główny bohater Anime, także Bulma szkoda że jej rola w z jest już mniejsza. Cieszę się że dzięki temu forum mogę tak dużo dowiedzieć się o tym anime przeczytałam bardzo wiele postów Żałuję że dopiero od nie dawna się zapisałam. Jako obrazek zamieściłam vegete ponieważ interesuje mnie najbardziej , jednak najsympatyczniejszy jest Son Goku