Jakie wdroży. Kostrzewski ma za sobą już chyba 4 czy 5 zawodowych sezonów, z czego w nawet 2 w Eurolidze. On ma być wdrożony sam z siebie. Wdraża to się 19-20 latków. Poważny zespół chcący bić się o finał nie zatrudnia 24 latków po to, żeby ich stopniowo wprowadzać. Obaj z Sokołowskim mają odgrywać ważne role. Z wypowiedzi Bogicevicia wynika, że właśnie pozycja SF będzie zarezerwowana dla Polakow, więc nie ma tu miejsca na wdrażanie się do zespołu. To nie czasy Wołoszyna, że się co sezon go ogrywało i dawało kolejne minuty. Punkt wyjścia to po 20 minut dla każdego +- 3 czy 5 w zależności od tego, który będzie lepszy.
Od wdrażania to są U-18 jak Jankowski czy hipotetyczny Witliński. Nawet Słupiński to już za późno na wdrażanie. Jeśli w tym sezonie Bogicević nie ma zamiaru korzystać z niego regularnie i dawać mu odpowiedzialnych ról zamiast dotychczasowego grania ogonów w meczach +20 to nie lepiej go wypożyczą albo nawet oddadzą do słabszego klubu, gdzie będzie grał, bo inaczej zapyzieje i nic z niego nie będzie.
Zawodnik 19/20 letni to już senior, nie uprawiajmy głupiej polskiej maniery przedłużania wieku juniora.
Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD