Cześć, gram sobie od kilku dni w Xenoverse 2 i ogólnie ładnie wygląda, zresztą nigdy jakoś bardzo na grafikę nie patrzyłem... ale ten cell-shading mógłby być trochę lepszy... albo to u mnie tak średnio wygląda.
Przez to sprawia to wrażenie, jakby postacie były w niższej rozdzielczości - gram na rozdziałce 1360x768 (jak mam w zalecanych w systemie).
Kwestia rozdziałki to raz, pamietam, ze jedynka u mnie wyglądała tez byle jak kgrałem na kwadraciakcu, a dwa, ze silnik gry, ogolnie silnik gry mangowych gier pamieta jeszcze czasy PS2 więc... Na necie są mody do grafiki mozesz cos pokombinować
A co do sterowania to kwestia przyzwyczajenia i ustawienia. Albo sobie dostosujesz i nauczysz sie albo musisz sprawic sobie pada. Chociaż przy Xeno granie na 2 ataki to nie problem, bo na bota tylko tak trzeba grac bo sie inaczej nie da, bo albo ciagle unika albo sam spamuje jeden atak. Jakby BT3 wyszedł legitnie na PC to tam granie na klawie byłoby mozolne xD
Swoją drogą kupuje ktoś jeszcze regularnie DLC do gry?
Poza tym Super Saiyanin bóg jest dostępny dla stworzonej postaci dzięki dzisiejszej aktualizacji
Mi to wygląda na fanowską modyfikacje
Całkiem nowa historia? Jestem zawsze na „tak”. Myślisz, że będą obchodzić dziesięciolecie za dwa lata czy będzie Xenoverse 3?