Na początek przepraszam że "odgrzewam temat" ale wydaje mi się że znalazłem istotne dla sprawy materiały.
Przyglądam się waszej rozmowie i widze że zdania są znacznie podzielone przy czym że wiekszość chciała by powstania owej serii ale nie wierzy w to.
Może na początek przyjmijmy że stworzono/wyemitowano jaką część ... będzie łatwiej

Na forum gery jeden z userów napisał:
"Po pierwsze Niech nikt nie waży sie mówić że Dragon Ball to bajka jak nie znacie tego pojęcia to radze kubusia puchatka oglądnąć bo to jest bajka
Po drugie Dragon Ball nigdy nie będzie teleowelą bo jest po prostu [ ort! ] zajebisty
Po trzecie Dragon Ball AF to nie plota a fakt a w japonji za dwa lata ma ukazać sie pierwszy odcinek
Po czwarte po Dragon Ball gt jest Dragon Ball super czy jakoś tak jest to 20 odcinków które [ ort! ] właśniwie sie zaliczają do DB AF ale ktoś je nazwał super bo główna ich treść zawiera życie Vegety Songo i innych w zaświatach patrzących co sie dzieje na ziemi"
hmm..
Buszując w google znalazłem multum zdjęc wybierając te najbardziej realistyczne wyszła mi lista:
* zaloguj się, aby zobaczyć link *
* zaloguj się, aby zobaczyć link * ).jpg
* zaloguj się, aby zobaczyć link * ).jpg
I zdjęcia które wzbudziły jeszcze większe zainteresowanie dlatego ze w prawym dolnym rogu znajduje sie logo telewizji wloskiej Mediaset 1 (

-=- Wszystko co znalazłem może byc: orginalnymi ss, wysokiej klasy FAKE, bądź scrennami z jakiś gier (?) -=-
Sam temat Dragon Balla AF można ciągnąć godzinami bez jakiegoś konkretu --.--
a jesli AF wyszedl to dlaczego tak malo o nim wiadomo przeciez Japonia nie jest az tak zacofana , przeciez jedna z poteg technicznych swiata ma internet

Nie ale serio co to za tajemnica?
Nie zlinczujcie mnie za te zdjecia

- Pozdrawiam-
Zdjęcia zebrane ze stron: