Xenoverse robił DIMPS czyli goście od serii Budokai czy współtwórcy nowszych Street Fighterów.
Co to oznacza? Nie wiem kto robi nowe Sparking, ale może będzie to nagle dwu-wymiarowa bijatyka? :V
Raczej będzie to klasyczna nowa część Budokai Tenkaichi, tak jak wskazuje na to teaser który uderza w nostalgiczne nuty trylogii BT.
Hidden napisał(a):Raczej będzie to klasyczna nowa część Budokai Tenkaichi, tak jak wskazuje na to teaser który uderza w nostalgiczne nuty trylogii BT.Xenoverse robił DIMPS czyli goście od serii Budokai czy współtwórcy nowszych Street Fighterów.
Co to oznacza? Nie wiem kto robi nowe Sparking, ale może będzie to nagle dwu-wymiarowa bijatyka? :V
Ja i tak jestem zatwardziałym fanem serii Budokai i Tenkaichi to dla mnie był, jest i będzie ten gorszy z braci.
To co mówi Katz troche mnie przeraziło, bo ja myśląc BT4 widzę po prostu BT3 w lepszej grafice
Ale mamy rok 2023, czasy się zmieniły i dostaniemy zapewne coś mocno Xenopodobnego z tymi durnymi hubami.
ekhe w dobie lootu i DLC.
Hidden napisał(a):Może nie 2D, ale 2,5D to poletko Arc System Works. Mamy przecież FighterZ, raczej drugiej takie gry nie będą klepać.Co to oznacza? Nie wiem kto robi nowe Sparking, ale może będzie to nagle dwu-wymiarowa bijatyka? :V
Hidden napisał(a):Co jest gorsze? Jedynka? Trójka? Pogubiłem się…Ja i tak jestem zatwardziałym fanem serii Budokai i Tenkaichi to dla mnie był, jest i będzie ten gorszy z braci.
Hidden napisał(a):To masza hamburgerski gwałt pt. Dragon Ball Z Budokai HD Collection.To co mówi Katz troche mnie przeraziło, bo ja myśląc BT4 widzę po prostu BT3 w lepszej grafice
https://www.youtube.com/watch?v=bSCANspTDeE
Pierwszy gameplay-trailer, gra się będzie nazywać Dragon Ball: Sparking! Zero. Graficznie nie najgorzej.