Forum Dragon Ball Nao

» Trening Goku i Vegety

lukoffic Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
lukoffic
Dni na forum: 632
Plusy: 1
Ciekawe, że do ostatniego odcinka DBZ nigdy nie było mowy o tym, aby Vegeta z Goku wspólnie sobie trenowali.
Tutaj pierwszy odcinek i ni z dupy ni z pietruchy Vegeta leci sobie trenować z Goku.

No i ta cała sytuacja, że jest tam jakieś przyjęcie, oni jedzą, a nagle wstają od stołu i od razu trening, tuż nad głowami wszystkich osób.
Cyrk na kółkach.
Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 1.806
Po co mają nażreć się jak dzikie świnie przy korycie skoro mogą się normalnie jak cywilizowani ludzie kulturalnie ponapierdzielać
lukoffic Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
lukoffic
Nażarli się jak dzikie świnie przy korycie, po czym postanowili się napierdzielać nad głowami wszystkich.
Tak to wyglądało.
Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 1.806
I prawilnie, zrobili wszystkim widowisko rozrywkowe
lukoffic Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
lukoffic
No zrobili, ciekawe ile syfu wpadło gościom na talerze w chwili gdy postanowili wzbić się w powietrze.
O ile rozumiem, że Goku byłby zdolny do takiego zachowania, to co do Vegety mam wątpliwości.
Oni nawet nigdy razem nie trenowali przez całą serię DBZ, a tutaj jak gdyby nigdy nic, i jeszcze ten kombinezon Vegety, autor chyba stwierdził, że Vegeta całe życie nosi ten kombinezon, on chyba zakończył oglądać DBZ na sadze Cella.
vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
Dni na forum: 5.971
Plusy: 8
lukoffic napisał(a):
Oni nawet nigdy razem nie trenowali przez całą serię DBZ,
Myślę, że ktokolwiek pisał tę scenę, jest świeżo po seansie DBS, gdzie nasi Saiyanie w kółko razem ćwiczą

Ja tam się bardzo cieszę, że od Superki mam sporo potyczek Gokū z Vegetą.
Pamiętam, jak pierwszy raz oglądałem 41. odcinek DBGT i jak się cieszyłem, że Gokū i Vegeta znów ze sobą powalczą, bo de facto nie lali się od sagi Majin Bū, a tu taki zonk…
Obraz

Im więcej trenują, tym lepiej. Tych dwóch walczących nigdy dość.

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
lukoffic Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
lukoffic
Ja bym wolał żeby Vegeta udał się na jakąś odległą planetę gdzie nikt go nie może znaleźć i powrócił po latach i zaskoczył wszystkich.
GypsyCatcher
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kutang ]
GypsyCatcher
Dni na forum: 5.151
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 5
lukoffic napisał(a):
jeszcze ten kombinezon Vegety, autor chyba stwierdził, że Vegeta całe życie nosi ten kombinezon, on chyba zakończył oglądać DBZ na sadze Cella.
Gdzie było powiedziane, że już nie nosił zbroi? W buu sądzę był bez niej, bo nie mógł założyć jej na turniej.

"...nie pasuję do tej pedalskiej sztafety... “
lukoffic Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
lukoffic
picaZananasem napisał(a):
Gdzie było powiedziane, że już nie nosił zbroi? W buu sądzę był bez niej, bo nie mógł założyć jej na turniej.
Czytaj ze zrozumieniem.
Vegeta normalnie się ubierał na codzień, i poza turniejem też nie nosił zbroi.
Nikt jednak nie powiedział, że nigdy już jej nie nosił, może czasami do treningu ją zakładał.
JamnikLele
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 846
Obraz

Chłop ubrał garnitur na urodziny syna.
vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
Dni na forum: 5.971
Plusy: 8
lukoffic napisał(a):
udał się na jakąś odległą planetę gdzie nikt go nie może znaleźć i powrócił po latach i zaskoczył wszystkich.
Czekaj, a nie zrobił tak w Superce na Yardrat? Zaraz, a nie zrobił tak czasem również Freezer? Zresztą Vegeta konkurował z Gokū o walkę z Avo i Cado, jak sobie wyobrażasz, że odpuściłby potyczki ze wszystkimi tymi płotkami, co cisną się na Gokū, to się mylisz. Nie ten książę.

JamnikLele, DB z polskimi napisami na v kontakcie? Tego jeszcze nie grali

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Forum DB Nao » » » Trening Goku i Vegety
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump