Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.010 Plusy: 15 Posty: 4.260 Skąd: 絶望の海の底から
Musashi Miyamoto napisał(a):
Musashi Miyamoto
Od Kojiro Sasakiego do jego zabojcy - Musashiego Miyamoto. Zwrot o 180 stopni. Czyzby jakas wewnetrzna przemiana?Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Musashi Miyamoto autor posta nr 200000 Wiek: 34 Dni na forum: 4.340 Plusy: 2 Posty: 368 Skąd: Konserwatystan
Hayato napisał(a):
Od Kojiro Sasakiego do jego zabojcy - Musashiego Miyamoto. Zwrot o 180 stopni. Czyzby jakas wewnetrzna przemiana?
Zmiana była wtedy, kiedy wybrałem Kojiro, bo mi się Musashi nie zmieścił w login ドラゴンボールの秘密~神龍~ / Doragon Bōru no Himitsu ~Shénlóng~ = Tajemnica Smoczych Kul ~Dongfeng Peugeot Citroen~
term0s Ziemianin Wiek: 34 Dni na forum: 4.479 Posty: 9 Skąd: Z Ziemi a tak poważnie z własnego świata...
Czołem.
Już jakieś ~8-10 lat temu zmieniłem oficjalnie i ostatecznie nicka z wymyślonego jeszcze za smarka głupkowatego i bezsensownego "NOssX" na zdecydowanie bardziej trafnie określające mnie, moją przeszłość jak i moją filozofię, jaka się za tym kryje, lecz nadal na pierwszy rzut oka głupkowate "term0s" i dopiero teraz tak dosyć spontanicznie zmieniam wszędzie w ważniejszych miejscach...
Widzę że na tym forum jest to bardzo proste i w ogóle jest taka możliwość za co szacuneczek.