A co do wyboru stylu (miękkiego i twardego)- myślę że obydwa są równie ważne- raczej dopełniają się zamiast rywalizować.
więc też dodam opinie do kolekcji

Siła z wami

A co do wyboru stylu (miękkiego i twardego)- myślę że obydwa są równie ważne- raczej dopełniają się zamiast rywalizować.
mianowicie jeżeli ktoś trenuje twardy styl to nie ma sensu do tego trenować miekkiego bo to jest zupełnie inny rodzaj walki(oczywiście jak dla mnie) a skoncentrować sie na stylu twardym który sie trenuje nie Question
Kogo jeszcze z KARATEKÓW cenicie szczególnie?
Z chęcią cwiczył bym boran, ale w Polsce tylko jedna osoba udziela podobno tych lekcji, i na dodatek dla mnie na drugim końcu polski
pewnie sie wkurzasz, ze to TY nie lamiesz glowa ceglowek, hehe ;] bo sam sie przyznam, ze umiec takie rzeczy to rzecz mistrzowska...
pudzian trenowal kilka lat karate kyokushin i byc moze na przyszlosc bedzie startowal w K1, to bedzie niezle...
myślę że osoba trenująca karate pokonała by boksera ale walka nie była by dla żadnego z nich łatwa.
a ja bardzo lubie karate i nawet ćwicze chce być taki silny jak chuk norris dobra wiem że to niemożliwe
A tak poza wszystkim sławny C.Norris ma rekord w wyciskaniu na ławce 140 kg,co w porównaniu do innych znanych,nie jest aż tak wielkim wynikiem ...
Zależy jaką posiada wage, a inni.A tak poza wszystkim sławny C.Norris ma rekord w wyciskaniu na ławce 140 kg,co w porównaniu do innych znanych,nie jest aż tak wielkim wynikiem ...
Głupie 5kg to już jakaś różnica siły.
Na zawodach walczy się tylko na 1 uderzenie i rozdzielenie.