Od Uchiha Sasuke. Wzorował się na Shishi Rendan.
Edit
Ostatnią walką Sandaime był pojedynek z Orochimaru. Ten ostatni użył wtedy techniki Kuchiyose: Edo Tensei do przyzwania z martwych trzech osób. Byli to Shodaime, Nidaime i... no właśnie, kim była trzecia przyzwana osoba? Proszę o odpowiedź zgodną z mangą.
Best regards, Q.
PS Niech nikt nie waży się łączyć moich postów! Rzekłem.
Edit
Tak, w mandze nie zostało to wyjaśnione. Zadajesz.
Edit
Szkoda, że nie udało mi się odpowiedzieć na Twoją zagadkę, Hidden. Wtedy przybyłyby jeszcze przynajmniej trzy edity. W sumie, moglibyśmy tak w nieskończoność zadawać sobie nawzajem pytania i odpowiadać, edytując posty... Nie uważasz jednak, że to trochę bez sensu? To tak, jakbym teraz zedytował moją ostatnią wiadomość w "DB a inne anime...". Oczywiście, w teorii powinienem tak postąpić. Wszystko ślicznie, lecz pojawia się pewien problem - nikt tego nie zauważy. Wniosek? Bardzo prosty. Czasem trzeba wykazać się czymś więcej niż znajomością regulaminu, chociażby logicznym myśleniem i zdrowym rozsądkiem. Dziwi mnie, że osobę pozbawioną tych cech, nie potrafiącą dostosować się do sytuacji i postępującą sztywnie według szablonu, wybrano moderatorem. Smutne to jest.
Best regards, Q.
At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.