ja w pewnym sensie nie jestem nowa chociaz jestem od wczoraj na forum kiedys nazywwalam sie maja ale zapomnialam hasla dalam przypomnij haslo i kilka miesiecy mi nie odsylali wiec zalozylam nowego uzytkownika
shiro: Nie zmienia faktu, że mogłabyś coś o sobie powiedzieć.
imię: Maja
wygląd: włosy przed ramoina koloru...między brązowym a bordowym, oczy piwne, wzrost 167 cm (wiem niska jestem jak krasnal ;p)
studjuje: prawo
zainteresowania: zwierzęta, film, muzyka(rap, r&b, pop, rock),sport
lubie: zwierzęta, piłke nożną, coca-cole, murzynów i wiele innych rzeczy [ ort! ] ale nie chce [ ort! ] mi się wymieniać
nie lubie: szpinaku, sprite, upierdliwych ludzi, kłamstw, arogancji, złośliwości, mandaryny(;p), ich troje, TH i wieu wielu innych rzeczy [ ort! ]
jestem za: Wisłą Kraków
ulubione rasy psów: golden retriver, rodwailer (nie wiem jak się to pisze ), rablador
ulubiona gra: wszystkie gta
ulubiony film: strar wars
Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez Amidala: 01.09.2007, 21:06
[ Klan Takeda ] Wiek: 25 Dni na forum: 6.451 Plusy: 1 Ostrzeżenia: 2 Posty: 668 Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Imię: Q'ccaon'naeaeccer
Przydomek: Quakebeetle Screechhot
Wyznanie: Tzeentch
Charakter: chaotyczny zły
Rasa i zawód: Pan Przemian - Większy Demon Tzeentcha
Hobby: służba Tzeentchowi
Pochodzenie: Spaczeń
Ulubiony kurort: Oko Terroru
Coś o sobie: Hmm, co tu dużo gadać, służy się Temu, Który Zmienia Ścieżki i się zawędruje czasem w takie miejsce... Miło jakoś, chaos można propagować, czarnoksięstwo, inne takie... Może trafi się nawet na jakąś imperialną świnię - zawsze miło kogoś zmasakrować. Nie od parady jest się władcą losu i mistrzem wiedzy tajemnej ustępującym tylko największej z Mrocznych Potęg, prawda? A tak w ogóle, to witam wszystkich serdecznie, postaram się wykazać jako dobry (he, he) i przykładny forumowicz. Chaos z Wami wszystkimi!
Best regards, Q.At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.
No to może jeszcze coś od tych "Starszych" Naowiczów
Imię: Kamil [drugie Bartek ;p]
Pseudo: tutaj Son-Goten [nasteępnie Fly, a potem Daichi], a normalnie... hm... Zmieniam je jak skarpetki ;]
Pochodzenie: Ustrzyki Dolne (Podkarpackie)
Zamieszkały: Kraków, PBZ
Zainteresowania: Parkour, Muzyka wszelakiego rodzaju, NUFC, sport ogólnie, majsterkowanie, Grafika i Rysunki, no i oczywiście Surfowanie po Necie i tym Forum ;]
Nie lubię: Rozwydrzonych bachorów, dzieci Neo , Zakazów na kompa, wątróbki, szpinaku i ryb, a także cebuli, czosnku i chrzanu oraz musztardy. Nie lubię tez zbyt ostrej muzyki i słabych filmów.
Nienawidzę : TH, B27, Britneysów i Parisów, tępych lasek i facetów, Cracovii oraz Sunderlandu
O mnie: Jestem zawsze wesołym, "trochę" walniętym chłopaczkiem, dziecinnym jak na swój wiek. Uwielbiam ćwiczyć Parkour i słuchać ulubionej muzyki w każdym momencie. Kolekcjonuje nr telefonów (na jednej karcie mi sie nie mieszczą... ) Lubię rysować i bawić się Photoshopem.
A teraz z tej gorszej strony ;] : Jestem wredny, arogancki, pamiętliwy, zły oraz niemiły ;p Ale to tylko dla wrogów...
No i to na razie tyle. Może później coś dodam Pozdro PALATIAL REGALIA
Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez Malik-al-Mulk Cwel: 26.07.2007, 17:18
nie taki nowy, ale dopiero teraz dowiedziałem się o takiej możliwości
no więc
imie Michał pseudo Freeman ( od bohatera Half-Life Gordona Freemana )
mam 20 lat .... kurcze jak ten czas leci
zainteresowania dragon bll sport gry komputerowe film wojsko star wars
nie nawidze cwaniactwa zupy pomidorowej z ryżem telenoweli Rydzyka z radia maryja SLD (partii ) barcelony
coś o sobie nieśmiały uparty przyjacielski pomocny nerwus
[ Klan Kutang ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.237 Posty: 118 Skąd: Kielce
Imię: Piotr
Nazwisko: Zych
Zainteresowania: Informatyka, Sport, Muzyka(czytaj: punk. metal, RAC) Chlanie wódy i bicie się(nie siebie tylko innych ;] )
Poglądy: Prawicowo-Najonalistyczne
Wiara: Nie stwierdzono
Lubie: Polskę, Rodzinę, moich kumpli, mój komputer, mój pokój
Nie lubie: Ludzi fałszywych, komuchów, asfaltu w Polsce, żelusiów i drechów
komentarz: wiem że mam prymitywne zainteresowania, ale wykonywanie powyższych czynności sprawia mi radnośc i nic na to nie poradzę.
[ Klan Asakura ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.413 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
No proszę, widzę, że tu sami swoi...
Tak więc:
Konnichiwa!
Nazywam się seji_san tak jak widać obok. Imion mam wiele ale nie musicie znać wiecej. Gdyby to było moją wolą, wiedzielibyście.
Pochodzę z jak to kolega z forum określił "super nowoczesnego" miasta o nazwie Włocławek (tudzież pozdrowienia dla współmieszkańców). Mimo wszystko podoba mi się tutaj i w najblizszym czasie nie mam zamiaru tego zmieniać.
Zainteresowania mam różnorakie, najbardziej kotowate, starożytny Egipt, manga i anime, tudzież rysowanie i pisanie własnych opowiadań (a konkretnie jednego tak na poważnie), grami RPG ("Wampir" rządzi), psychologią, sztukami walki i innymi.
Czytam dużo książek, muzyki słucham różnej różnej z reguły wykluczających się gatunków. W niej właśnie odnajduję swoje natchnienie i nie wyobrażam sobie bez tego życia.
Charakter mój jest trudny do zidentyfikowania. Jestem typem wojownika i perfekcjonisty (czasem aż za bardzo). Rzadko kogoś chwalę, często krytykuję, ale jeżeli coś zasługuje na moje uznanie, to tak jest w istocie (a naprawdę potrafię przyczepić się do wszystkiego). Chodzący paradoks i chaos w jednym jeśli tak można to ująć Do ogólnej samooceny dodam jeszcze, że mam osobowość dominującą (zdolności przywódcze), choć nie zawsze to widać. Niełatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi, a jeżeli nawet, to tego nie widać, czym doprowadzam rozmówcow do szału. Jeżeli się na kogoś zdenerwuję, to świeć Panie nad jego duszą. Nie przejmuję się tym co ludzie o mnie mówią. Nienawidzę osób zakłamanych i zbyt pewnych siebie, także bez własnego zdania i po prostu głupich.
Pozdrawiam
seji_sanI know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Witam wszystkich nowych na tym forum, mam nadzieje, że nie zrazicie się i zostaniecie tutaj długo. Wyrażajcie swe opinie, piszcie treściwie i sensownie, a na pewno zyskacie uznanie kilku osób (w tym mnie). Powodzonka.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
[ Klan Asakura ] Wiek: 32 Dni na forum: 6.403 Posty: 633 Skąd: Kielce
Hej. Na forum jestem od wczoraj, ale temat zauwążyłam dopiero teraz.. Mam 16 lat, jestem fanatykiem mang i anime. Lubie sport. Pływam i gram w noge (niestety )amatorsko. Oprócz tego jeżdżę na rowerq i siedze na necie. Moje ulubine anime to DB i Księżniczka Monoroke. No i chyba tyle o mnie.. Mam nadzieję że nię będą Was wqrzały moje posty, nawet, jeśli będą bez sensu . (Ostrzegam, że jestem bardzo, ale to bardzo pyskata )
I bardzo dobrze, przyda się kolejna osoba, która nie będzie siedziała cicho jak mysz pod miotłą, gdy coś jej nie będzie pasować. Witaj i mam nadzieję, że pokażesz pazurki na tym forum, nie ma nic gorszego niż bierność i bycie adekwatnym do chwili, tak by nikt nie miał do Ciebie żadnego ale ... Nie mniej, witam.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Wiek: 26 Dni na forum: 6.401 Posty: 2 Skąd: wziąć te marchefki?
Y!O
Jestem fajny, sexi i plażowy, lubię Volty i budyń vanilliowy. Czytam Bravo przez co jestem taki zajebisty. Moja mama jest fajna, ale szkoda, że robi zupę na patelni.
Ps. Manga śmierdzi. 8>
emate: Bez przekleństw proszę.
A gdzie są te przekleństwa? ;<
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Jan Dżonatan Makwak: 08.04.2007, 19:23
No cóż, widzę, iż kolejny myślący inaczej przybył na nasze forum. No cóż, ten wyżej jest przykładem, rozwydrzonego bachora, który wybrał sobie forum, na ukazania kim on to nie jest!
[ Klan Asakura ] Wiek: 32 Dni na forum: 6.403 Posty: 633 Skąd: Kielce
Dzięki ja też go lubię (tzn. ten sport). A "niestety" amatorsko, bo troche krucho u mnie z kaską .Jakbym miała, to bym sie może zapisała do klubu. Ale chłopaki, z którymi gram mówią, (po tym, jak najpierw wyrzucili mnie na obronę- podszkolili; na bramkę- teraz szkolą ), że jeszcze tak z roczek czy dwa i będę wymiatać . Hehe, jak to miło, jak ktoś dowartościuje człowieka A zaczęło się od tak zwanego "kaziora" prosto w poprzeczkę... Ale nie o tym temat, a ja się rozpisuję!!!
-----------------------------------------
P.S.Jan Dżonatan Makwak
A gdzie są te przekleństwa? ;<
Wiesz co, już przez samą kulturę byś się wypisał z forum. I nie obrażając Cię, najpierw sprawdź, czy te twoje motylki (jeśli piszesz prawdę, w co nie chce mi się jakoś wierzyć) nie śmierdzą!! (Ostrzegałam, pyskata jestem!!!)
hehe a ja tez gram w pile ale w porownaniu z dziewczynami z ktorymi gram no to jestem jakoms mistrzynia bo nawet czasem pilki dobrze nie potrafią kopnąć
No cóz taka szkoła ale za to na stadionie w moim miescie lubie pograc tam to przynajmniej da sie pograc bo sa nawet dobre.
Ja tam pilke katuje juz od 8 roku zycia gdy jeżdziłam z moim kuzynem do babci na wies tam mnie wszystkiego uczył najbardziej to bronic ale potem jak do domu szlismy po tych "treningach" to rece cale czerwone i czarne (czerwone z bólu a czarne no to sie jakos pobrudzily mi łapki od piłki )
Ale i tak kocham ten sport ale szczeze wole grac niz ogladac pilke w telewizji bo gdy gram przezywam to a gdy ogladam to jakos tego nie czuje jacys spoceni faceci se biegaja po boisku jakos nie wchodzi mi to
Imię;Krzysztof
Pseudo:Cysiek
Zainteresowania:Mangi i Anime (szczególnie dragon ball), gry komputerowe, tenis, j, angielski.
No to by było na tyle o mnie