bad orydżinal nick Orydżinal person Wiek: 34 Dni na forum: 6.990 Posty: 344 Skąd: się biorą dzieci?
a może przez okno wyskoczyła? zobaczyła jakiego ma pana i postanowiła popełnić samobójstwomiłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.079 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
ja jestem ukryta Erste Lama, wiec co ty mnie tu awansujesz ;P Ale odz teraz, zeby Zweite Lamy nie przypominac, jestem spokojny. a rybka niech spada ;P PALATIAL REGALIA
Megane "Rōnin Wiek: 37 Dni na forum: 7.478 Posty: 518
Nie jest, nie bylo takiego zamierzenia i wez sobie to juz z glowy wybij. Ze masz jakies urojenia na tym punkcie to nie znaczy ze musisz nas nimi zaszczycac. Zrob sobie pranie mozgu i sie zagoi.
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 37 Dni na forum: 7.269 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Ja pierdykam ... byłem Focusem, zanim Megane, miała swój nick ... nick wywodzi się z przeszłości ... i ją poniekąd symbolizuje. Samo znaczenie nicku, ma symbolizować skupienie, czyli naturę mej osobowości ... nie jakiś pieprzony samochód ...Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime