Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.162 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
szkoda by mi bylo nóg na ciebie ;P
taki juz los, ze na drodze zawsze musi stanac jakas lama... no i nie da sie z nia nic zrobic... Dlatego moge cie jedynie zignorowac, badz skonsultowac z lekarzem lub farmaceutą, moze ci ktos pomoze... ale watpie ;P PALATIAL REGALIA
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.749 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Odezwał się nie-lama I do tego erste.
Ano ja wiem, żę skrycie mi zazdrościsz tej klasy i elegancji...I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.162 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
widocznie po kilku latach pracy sam dostal schizy
seji_san napisał(a):
Odezwał się nie-lama I do tego erste.
Ano ja wiem, żę skrycie mi zazdrościsz tej klasy i elegancji...
Erste...ha! mam chociaż tytuł, a ty szczycic musisz sie zwykła, nudna lamą...
Tak, klasa i elegancja... pomyliłes siebie ze mną? No tak, przeciez jestes chory PALATIAL REGALIA
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.749 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Ja nie jakiś Gangrel czy Tzimisce, żeby się wkurzać. ale poświecę się i zostawię dla Ciebie biedaczysko. Gorączki nie masz? <współczucie>I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Niestety mam, pomozesz mi, jak sie schowasz w kajucie... <odpycha senji'ego w strone schodów> A jak nie chcesz, to załóż chociaż ten worek na łeb. PALATIAL REGALIA
Oooo jak to się miło składa, że masz gorączkę... Zrobiłeś mi niebywałą przyjemnośc. <wyciąga zestaw chirurgiczny> No to do dzieła! Zaraz cię tu przerobię...I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...