dlatego że władca spaghettti dosypuje ci do talerza hemoroidy "...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.749 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Kain by cię prędzej rozwiesił po krzakach, ale jego nie obchodzą trakie pierdoły. Jak na razie wędruje po świecie i nic go nie obchodzi.
A lekarza? Masz tu kawałek z jakiegos tam innego statku (podaje). a jak mi się reszta porzyga to cię wykastruję. narzędzia mam... I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.749 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Podpieprzyłeś mi sprzęt i bad chcesz teraz dać? Jak ty się zachowujesz w stosunku do swej damy? Wstyd Fly fstyd... I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.163 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
moja dama? eheheh troszke ja teraz obraziłes xD no ale dobra
to to byl twoj sprzet? Wlasnie cos mi sie wydawalo ze gejem jestes... w koncu widzialem jak wchodziles do sexshopu po inne Dilda... ale nie sadzilem ze ten twoj, przepraszam. w takim razie przez ciebie bad nie dostanie prezentu ;P wstydz sie PALATIAL REGALIA
Przypominam jeszcze raz, że to ty zabrałeś. A tak w ogóle [ ort! ] to co zaglądasz do mojej walizki? I niezwykle trudno byłoby mi być gejem... Dla Ciebie mogę wyjątek zrobić co kochaneczku ?I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
przyjmując że jestes kobietą i masz do wyboru lesbijke [dziewczyna ] gej [ facet ] to powinnaś wybrać faceta "...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard