otoż efekty mojej pracy :
Kame-senin okładka tomu 28
Tu
Gohan z Cell Game (Pierwszy rysunek cieniowany)
Tu
Kuririn
Tu
Prosze o ocene i komentarze co moge jeszcze poprawić, co robie zle, a co dobrze
 (:
(: 

(:
(: 

. Ogólna ocena 9/10 .
. Ogólna ocena 9/10 . 

.Bardzo podoba mi się rysunek genialnego żółwia i gohana. Zachowałaś odpowiednie proporcje, bardzo ładnie cieniujesz.Ślicznie wyszedł Ci mały trunk's
 .Bardzo podoba mi się rysunek genialnego żółwia i gohana. Zachowałaś odpowiednie proporcje, bardzo ładnie cieniujesz.Ślicznie wyszedł Ci mały trunk's   

A tak wracając do tematu to sądze że pierwsze 3 tak srednio Ci wyszły
  A tak wracając do tematu to sądze że pierwsze 3 tak srednio Ci wyszły   , ale następne trzy to istne arcydzieła
  , ale następne trzy to istne arcydzieła   ogólnie wszystkie oceniam na 8/10
  ogólnie wszystkie oceniam na 8/10

- ocena 6,5/10. Głownie tutaj chodziło mi o te rozmycie. Na włosach wygląda to nieładnie, należy podkreślić włosy z osobna. Oczy całkiem sensowne. Krzywa szczęka.
 - ocena 6,5/10. Głownie tutaj chodziło mi o te rozmycie. Na włosach wygląda to nieładnie, należy podkreślić włosy z osobna. Oczy całkiem sensowne. Krzywa szczęka.
 . Jak dotąd Twój najlepszy obrazek. Jedyny minus to jakaś taka rozlazła krecha i z deczka krzywa buźka.
. Jak dotąd Twój najlepszy obrazek. Jedyny minus to jakaś taka rozlazła krecha i z deczka krzywa buźka.
 .
. 

ogólnie rysunki są b. małe więc nie bardzo nawet mam jak
 ogólnie rysunki są b. małe więc nie bardzo nawet mam jak  (a te pierwsze trzy jak mowisz, byly rysowane troche przed tymi pozostalymi - jeszcze sie nie podszkolilam wtedy )
 (a te pierwsze trzy jak mowisz, byly rysowane troche przed tymi pozostalymi - jeszcze sie nie podszkolilam wtedy )
 Dziękuje za wysokie oceny
 Dziękuje za wysokie oceny  

6/10
 6/10 

Moja ocena:  8,5/ 10.
          Moja ocena:  8,5/ 10.
 Kontury i proporcje idealne!  Mogłaś jednak lepiej odtworzyć cienie na Żółwim dziadku
  Kontury i proporcje idealne!  Mogłaś jednak lepiej odtworzyć cienie na Żółwim dziadku  Moja ocena:  9,5/10.
                           Moja ocena:  9,5/10. 

(:
(: 

]
 ]

całkiem nieżle koleś całkiem nieżlegratuluje

.
 .