Ja tu chyba nie miałem okazjii czegoś napisać więc proszę, czasami wydaje mi się, że jestem trochę z charakteru podobny do F.Trunksa spokojny, rzyczliwy, uczynny a jednocześnie mocny i zwinny, co sprawia, że ukazują się we mnie cechy Goku, a tak ogólem to jestem podobny tylko do siebie i do rodziny .
UltimateGohan Ziemianin Wiek: 35 Dni na forum: 6.352 Posty: 4 Skąd: Rawa Mazowiecka woj. łódzkie
siemaneczko wszystkim ;] jestem nowy na tym forumie:P mysle ze nie bede nikomu przeszkadzal
Na wstepie fajna zabawa ;]
Co do charakteru moge sie utozsamic Gohanem ;] jestem spokojny, opanowany, raczej nie wychylam sie bedac w grupie:P chyba ze musze sie wychylic....ktos zawsze ucierpi xD heh
Biorac pod uwage wyglad to kumple sie smieja ze Krilan xD bo na banie jestem obciety xD heh najlepsza fryzura
julia_goku Ziemianin Wiek: 31 Dni na forum: 6.344 Posty: 12
poza tym ze jestem dziewczyną to bardzo identyfikuję sie z Vegetą, jest to dla mnie najbarwniejsza postać w całym db ... i najbardziej pasująca do mojego charakteru ale ogółem najbardziej w db interesuje mnie związek Vegety z Bulmą... może dlatego że o nim najmniej jest powiedziane ...
Pierutka Super Nameczanin Wiek: 30 Dni na forum: 6.346 Posty: 100 Skąd: Szczecin
julia_goku napisał(a):
poza tym ze jestem dziewczyną to bardzo identyfikuję sie z Vegetą, jest to dla mnie najbarwniejsza postać w całym db ... i najbardziej pasująca do mojego charakteru
Hmmm...czyli jesteś bezwzględna i nie umiesz okazywać uczuć?
julia_goku Ziemianin Wiek: 31 Dni na forum: 6.344 Posty: 12
no dobra przesadziłam...
w sumie Vegeta potrafiłby pokazywać uczucia ale nikt nigdy go tego nie nauczył...
podoba mi się w nim to ze jest taki ....no nie wiem jak to określić...
oczywiście czasem jego odruchy są przesadzone ale mogłabym nim być...
jego lustrzanym odbiciem nie jestem...
Pierutka Super Nameczanin Wiek: 30 Dni na forum: 6.346 Posty: 100 Skąd: Szczecin
julia_goku napisał(a):
podoba mi się w nim to ze jest taki ....no nie wiem jak to określić...
Wiem o co ci chodzi Julia, chodzi o takie dziwne odczucie, gdy sie ogląda z nim odcinek...ani to miłość, ani nienawiść, po prostu [ ort! ]....
No, Vegeta po prostu [ ort! ] da się lubić
Madlen Nameczanin Wiek: 33 Dni na forum: 6.345 Posty: 88
ja z wyglądu podobna jestem do Bra, mam taką samą fryzurę (z tym że mam jasnobrązowe wlosy) a z charakteru to... myśle że każdą ceche mam z jakiejś postaci...czasami jestem spokojna, życzliwa jak Trunks, ale czasami wybuchowa jak Bulma (zwłaszcza jak mnie brat wnerwia), honorowa jak Vegeta itd. ... ^___^
tynka-11 Nameczanin Wiek: 29 Dni na forum: 6.490 Posty: 54
tak jak pisałam do Goku jestem podobna bo jestem skłonna do poświęceń,do Chi Chi bo jestem strasznie empatyczna i zawszę się o wszystkich martwię,do Gohana bo lubię się(nawet)uczyć,a do Bulmy bo czasem "wychodzi"ze mnie ta Bulma i potrafię dogadać,a do Videl bo też jestem ciekawska,kiedy na mojej drodze pojawia się jakaś nie znajoma Mi osoba to po prostu chcę wiedzieć kto to jest!
a JA to po prostu "DBMIX" tynka-11
villarica Muri [ Klan Kaeshi ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.665 Plusy: 10 Posty: 149
Jeśli chodzi o powierzchowną stronę mojej skromnej osoby to z pewnością najbardziej przypominam Szatana Serduszko (Piccolo). Dwa zielone czułki na wygolonej głowie, zielonkawa cera, nieprzeciętne kły i pazurki to to co codziennie widzę patrząc w lustro =D Mój wzrost także odpowiada wzrostowi Piccolo - jestem dość wysoka xD
Postacią z DB, której cechy także zawierają się w moim zewnętrznym wizerunku jest Genialny Żółw (Kame-sennin). Siwa broda i wąsy oraz duże ciemne okulary to to co czyni mnie wyjątkową...
Natomiast co do charakteru to 'wykapana' ze mnie Baba Gula (Wróżka Jaga). Jestem dość opryskliwa i zrzędliwa. Okropna ze mnie materialistka xD Dla własnej rozrywki wykorzystuję innych. Moje usposobienie także poniekąd przypomina Pilafa - pragnę tak jak on zawładnąć Ziemią i zostać królową. Lubię także porządnie zjeść jak Yajirobei (Żarłomir) co jest moją cechą wspólną z tą postacią xP
Pomimo tych wielu wspólnych cech z bohaterami anime/mangi DB jestem sobą.
I mimo, że tak wiele mnie z nimi łączy to jednak jeszcze więcej dzieli co czyni mnie tak wyjątkową...
Piechu Full Power SSJ [ Klan Asakura ] Wiek: 40 Dni na forum: 6.294 Posty: 554 Skąd: Kruszwica City
Z charakteru i sposobu bycia, to wypisz wymaluj Zarłomir vel Pustelnik, tak jak on lubię zjeść, napić się, odnośnie stosunku do kobiet, to jestem bliźniakiem Yamshy, tak jak on preferuję luzackie podejście, i czasem, jak bohaterowie dragon balla, robie debilne miny, głównie po spożyciu napojów wyskokowych.Witajcie w świecie pozbawionym zasad.