A Wedlug was? Który z nich jest lepszy Gogeta czy Vegetto?? Czekam na odpowiedzi

| Vegetto czy Gogeta? | |||
| Vegetto |    | 35 | 53,85% | 
| Gogeta |    | 30 | 46,15% | 
| Wszystkich głosów: | 65 | ||

Dużo bardziej spodobał mi się Vegetto. Arogancki, silny, pewny siebie, a jednak oddany i starający się uratować przyjaciół. Oparł się mocy zamiany w cukierka, co jest niezwykłe. Nadzwyczaj imponujący pokaz siły w walce z Mistic Buu, pokazał, jaka jest siła Potali. Co do Gogety... Ten z kinówki był dość fajny, lecz dużo się go nie naoglądałem... Ten z GT - wole zapomnieć.
 Dużo bardziej spodobał mi się Vegetto. Arogancki, silny, pewny siebie, a jednak oddany i starający się uratować przyjaciół. Oparł się mocy zamiany w cukierka, co jest niezwykłe. Nadzwyczaj imponujący pokaz siły w walce z Mistic Buu, pokazał, jaka jest siła Potali. Co do Gogety... Ten z kinówki był dość fajny, lecz dużo się go nie naoglądałem... Ten z GT - wole zapomnieć.

))
)) 

. Zresztą, Vegetto i tak rządzi
 . Zresztą, Vegetto i tak rządzi  . Nie tylko świetnie wygląda, ale jest też wojownikiem dużo lepszym od Gogety (tylko niech mi tu nikt zaraz nie zaczyna pieprzyć o Gogecie SSJ4 w GT gdyż tam Vegetto w ogóle nie występuje więc to porównanie nie na miejscu). No i ten charakterek
 . Nie tylko świetnie wygląda, ale jest też wojownikiem dużo lepszym od Gogety (tylko niech mi tu nikt zaraz nie zaczyna pieprzyć o Gogecie SSJ4 w GT gdyż tam Vegetto w ogóle nie występuje więc to porównanie nie na miejscu). No i ten charakterek  , ubawiły mnie jego teksty podczas walki z Ultimate Buu.
 , ubawiły mnie jego teksty podczas walki z Ultimate Buu. 

Vegetto to jednak jakaś cząstka z Vegety i Goku, a Gogeta to taki zimny drań do mokrej roboty. Taki jak Hitman

!!!!
!!!! 

Myślę, że obaj są fajni. I ten i ten ma w sobie cząstki najsilniejszych Saiyan-jinów, jakimi są Goku i Vegeta.
  Myślę, że obaj są fajni. I ten i ten ma w sobie cząstki najsilniejszych Saiyan-jinów, jakimi są Goku i Vegeta. 

Hmm... moim zdaniem lepszy byl Gogeta. Bajernackie byly jego ciosy w DBZ Movie 12. Te dwa kopniecia z kolana w glowe Janemby...

(bo uwielbima Gotenksa)
 (bo uwielbima Gotenksa) 

.
.

no ale Gogeta ssj4 wymiata
 no ale Gogeta ssj4 wymiata