, ale to nie o tym mowa.
, ale to nie o tym mowa.
Po wielu próbach w końcu mnie olśniło
 . Przeczytałem kilka książek z historią Japonii z których wynikało iż Tokugawa, to nic innego jak ród szogunów sprawujących władzę w Japonii w latach 1603-1868r. Nazwę miałem za sobą, więc czas na członków kilku userów zadeklarowało chęć wstąpienia do Tokugawy, lecz aby klan miał szansę się rozwijać potrzebne są nam nowe twarze osoby, które byłyby chętne wstąpienia do Tokugawy proszone są o kontakt z clan leaderem - Dark Sky (PW bądź GG)
. Przeczytałem kilka książek z historią Japonii z których wynikało iż Tokugawa, to nic innego jak ród szogunów sprawujących władzę w Japonii w latach 1603-1868r. Nazwę miałem za sobą, więc czas na członków kilku userów zadeklarowało chęć wstąpienia do Tokugawy, lecz aby klan miał szansę się rozwijać potrzebne są nam nowe twarze osoby, które byłyby chętne wstąpienia do Tokugawy proszone są o kontakt z clan leaderem - Dark Sky (PW bądź GG)
Co do samej atmosfery panującej w klanie w tym momencie jest mi cokolwiek trudno powiedzieć, bo to dopiero kilka chwil istnienia klanu.
Każdy z jego członków będzie miał równe prawa, nikt nie będzie faworyzowany,
Mam nadzieję, że z chęcią będziecie chcieli wstąpić do klanu.
Pozdrawiam.

21.09.2008, 15:11
21.09.2008, 15:11 

.
 .

, jeszcze będzie lepeij LOL
 , jeszcze będzie lepeij LOL