Forum Dragon Ball Nao

» [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza ocena: 10,00 (głosy: 3)110

Strony:   1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 31, 32, 33  
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.541
Plusy: 15
Neko Yoru napisał(a):
Bluźnisz @.@
Laruku ma lepszą gitarę>.> a na pewno duuuuużoo charakterystyczniejszą, której z niczym innym pomylić nie można@.@
Przesada moim zdaniem. Jeśli już, to mówiłbym tu o charakterystycznych utworach i kompozycjach, a nie samej gitarze Kena. Nie chcę nikogo denerwować i z góry zastrzegam, że uważam iż Ken jest naprawdę niezłym gitarzystą. Jednak z drugiej strony, jedyni ludzie, którzy uważają go za wielkiego gitarzystę, to jednocześnie wielcy fani L'Arc~en~Ciel. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji.

Yum-kun napisał(a):
Może i Love Addict jest o niebo lepsze, ale "I gotta(...)" też wymiata.
Ale nie ma co ukrywać, że żaden z tych utworów nie jest jakiś ambitny czy wyróżniający się. Są w porządku, zgadzam się, ale nic więcej. Mam nadzieję, że to tylko rozgrzewka przed czymś mocnym.

Pozdrawiam

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.304
Plusy: 6
Neko Yoru napisał(a):
Jak dla mnie ten utwór jest taki... nijaki ._. brzmi dla mnie jak 158 innych rockowych amerykańskich kapel... no dobra przesadziłam ._. Po prostu taki typowy niewymagający amerykański rock. o.
Nie mogę się na nim za cholere skupić>.< od razu zaczynają mi błądzić myśli a po chwili stwierdzam że piosenka się już skończyła i nie wiem jak leciała ._.
Mi ogólnie otwór się podoba. Nie jest tak porywający jak "LA", ale nie o to chodzi. Przecież do spokojnego "Roentgen'a" zasięgam dość często i lubię ten album, a tam raczej nie znajdziemy utworu idealnego do walania się po ścianach, tudzież tańczenia pogo.

Jednak to "jeje" mnie wkurza. Jezu, co te chłopy w Japonii wyprawiają? >_< Najpierw Gackt zatłukł "Jesus" tym "hej, hej", a teraz hyde. Kurde, Feel wszędzie sieje spustoszenie, tylko gdzie hyde na niego trafił? >__>

Neko Yoru napisał(a):
Liczę że chociaż teledysk będzie miało wyczesany w kosmos, albo chociaż tekst był głębszy niż woda w kałuży...[czyt. Love Addict]
PV do "LA" był bardzo fajny. Ten wampir, czerwone oczy i lizanie mikrofonu Mam nadzieję, że ten też będzie fajny. "Głębszy niż woda w kałuży...." dobry tekst Chociaż w sumie nie ma co się śmiać... gdzie ta wena i wrażliwość hyde z "Faith"?? Ech... mam nadzieję, że na płycie będą bardziej wyszukane teksty.

Yum-kun napisał(a):
Ja tylko oczekuje na "Trouble", bo Shampoo uwielbiam i chciałabym usłyszeć tą piosenkę w wykonaniu Ekipy Staruszków XDDD

Duszami to oni mają (a w szczególności hyde) jakieś 17 może 18 lat Coś czuję, że jeśli hyde nie pojedzie Engrishem, to pokocham ten cover. Szczególnie gitarki mogą być obiecujące.

Pozdrawiam.

[ Dodano: 10.02.2009, 22:38 (po 13 minutach) ]
Kamzo napisał(a):
Jednak z drugiej strony, jedyni ludzie, którzy uważają go za wielkiego gitarzystę, to jednocześnie wielcy fani L'Arc~en~Ciel. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji.
Na profilu Kena na naszej klasie (który nota bene prowadzę) napisałam, że to jeden z niedocenianych gitarzystów. Jego solówka potrafi wywołać u mnie taki sam dreszcz na plecach jak chociażby hide-sama. Znam wiele osób, które średnio lubią Larców, ale gitarę doceniają.

Kamzo napisał(a):
Przesada moim zdaniem. Jeśli już, to mówiłbym tu o charakterystycznych utworach i kompozycjach, a nie samej gitarze Kena.
Cechy charakterystyczne Laruku:

1. Wyrazisty bas. Za to cenię ich chyba najbardziej. Czasem szkoda mi Heatha z X, bo jak hide i Pata się zapędzali, to jego prawie słychać nie było. Z Tajim było znacznie lepiej.

2. Przemyślana ścieżka perkusji. Yuki rzadko kiedy daje się ponieść wodzy improwizacji. Jego gra jest bardzo dokładnie przemyślana i widać to po jego skupieniu na twarzy kiedy gra.

3. Solówka Kena Nawet najbardziej popowy utwór Larc posiada perełkę w postaci gry Kena. Moimi ulubionymi są: "Garasu Dama", "Kasou" oraz lekki "Twinkle, Twinkle" - bardzo dobrze słucha się tego ostatniego, mimo, że nie jest powalająco rockowy.

Taki solówkowy element wprowadził też u MUCC'a. Nie pamiętam tytułu utworu, w którym im pomagał, ale fani zespołu mówią, że to ciekawa odmiana. Nie spotkałam się jeszcze z opinią, że to beznadziejny pomysł.

Dlatego też myślę, że solówki Kena nie da się pomylić z innymi. Wystarczy mi sama gitara, żeby rozpoznać Kena, hide, Sugizo i Kaza. Mają swój unikalny styl, który nierozerwalnie łączy się z twórczością zespołu.

Kamzo napisał(a):
Ale nie ma co ukrywać, że żaden z tych utworów nie jest jakiś ambitny czy wyróżniający się. Są w porządku, zgadzam się, ale nic więcej. Mam nadzieję, że to tylko rozgrzewka przed czymś mocnym.
Tu się zgodzę. Dlatego tęsknię za "starym" hyde i mam nadzieję, że na płycie pokaże, że stać go na głębokie teksty. Przecież wiemy, że potrafi takie pisać i to nawet masowo (chociażby "Faith" czy "Awake").

Czekamy więc.

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Dni na forum: 6.025
No cóz... Ja po obejrzeniu Documentary mam wrażenie jakby Haidzik zachowywał sie jeszcze baredziej niepowaznie niz zwykle... Chociaz... Nie. Yumi. Poprawka. On-był-poważny. teraz zdziecinniał XDDD On naprawde przeżywa kryzys wieku średniego. Ale mi to ani troche nie przeszkadza XDDDDDDDDD Trafił na grupe jajcarzy i się wkręcił x3 Chociazby ta akcja z arbuzem pod koniec (kto obejrzał Documentary to wie XP). Chciałabym wiedziec kto wpadł na ten genialny pomysł.

A tak w sumie... Po obejrzeniu bonusika miałam taka myśl... Że jest temat Vamps, a przewaznie mówimy jedynie o Haidziowym XD o Kaziątku szczątkowo, a o Ju-Kenie, Arimatsu, czy Jinie w ogóle.

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A faceci po czterdziestce też moga byc przytulasni! O!
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Yum-kun: 10.02.2009, 23:57
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.541
Plusy: 15
Laru-chan napisał(a):
Na profilu Kena na naszej klasie (który nota bene prowadzę) napisałam, że to jeden z niedocenianych gitarzystów. Jego solówka potrafi wywołać u mnie taki sam dreszcz na plecach jak chociażby hide-sama. Znam wiele osób, które średnio lubią Larców, ale gitarę doceniają.
Zostałem źle zrozumiany. Tak jak wspomniałem, lubię i cenię granie Kena. Są też osoby, które nie przepadają jakoś specjalnie za L'Arc~ec~Ciel, ale czasem posłuchają i na pewno nie stwierdzą, że Ken jest słaby i coś z tych rzeczy. Ale tylko wielcy fani Laruku wywyższają go często ponad niebiosa. I tego zdania będę się trzymał, bo jak na razie nie miałem powodów aby je zmienić.

Laru-chan napisał(a):
Czasem szkoda mi Heatha z X, bo jak hide i Pata się zapędzali, to jego prawie słychać nie było. Z Tajim było znacznie lepiej.
Ostatnimi czasy całe szczęście zmieniło się to, co można zauważyć już w "I.V.", a w szczególności na występach live. Już wcześniej wiedziałem, że Heath jest dobry, a teraz ma jeszcze większą szansę wykazać się Ale chyba temat nieodpowiedni na pisanie o tym ^_^

Laru-chan napisał(a):
Dlatego też myślę, że solówki Kena nie da się pomylić z innymi.
Oj da. Sam sposób grania (czyt. dźwięku jaki uzyskuje) nie jest jakiś szczególnie niespotykany. Kena mogą na pewno charakteryzować wyróżniające się i przemyślane solówki, ich budowa. Tutaj słowa uznania. Ale to znowu moje zdanie, podkreślam

Laru-chan napisał(a):
Tu się zgodzę. Dlatego tęsknię za "starym" hyde i mam nadzieję, że na płycie pokaże, że stać go na głębokie teksty. Przecież wiemy, że potrafi takie pisać i to nawet masowo (chociażby "Faith" czy "Awake").
Pomijając płytkość niektórych słów, same kompozycje także nie powalają. Także ogólnie mówiąc, zgadzam się z Laru, spadek formy względem "Faith".

Pozdrawiam

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Dni na forum: 6.054
Laru-chan napisał(a):
Mi ogólnie otwór się podoba. Nie jest tak porywający jak "LA", ale nie o to chodzi. Przecież do spokojnego "Roentgen'a" zasięgam dość często i lubię ten album, a tam raczej nie znajdziemy utworu idealnego do walania się po ścianach, tudzież tańczenia pogo.
Ale ja Roentgen'a uwielbiam bez dwóch zdań! No fakt przy nim też odpływam, ale z Roentgen'em jest tak że po prostu ponosi mnie muzyka, a tu zaczynam ją zlewać ._.

A kompozycje są głównie Ken'owe. I w życiu nie spotkałam wielu wybitnych gitarzystów[Nie będę pisać co myślę o hide bo zostanę zlinczowana]. Może i grać nie umiem, ale trochę się na muzyce chyba znam... Myślę że o swoistej wyjątkowości świadczy to że gra baaardzo charakterystycznie i ma idealnie dopasowany repertuar. I chyba w życiu nie widziałam człowieka który byłby aż tak szczęśliwy podczas gry na gitarze. Jak widzę jak Ken gra to mam wrażenie że właśnie 'dochodzi'... 'Kiedy jesteś najszczęśliwszy?' 'Kiedy gram na gitarze.' No i myślę że to się wyczuwa w tym jak gra.

Yum-kun napisał(a):
Że jest temat Vamps, a przewaznie mówimy jedynie o Haidziowym XD o Kaziątku szczątkowo, a o Ju-Kenie, Arimatsu, czy Jinie w ogóle.
A że o nich się tak mało pisze... tak wyszło xD
Co do Ju-Kena to... omgwariat.com xD ale ja tam go i tak wole z Gackt'em xD I przejrzyj monthly VAMPS - hyde hyde kaz hyde hyde kaz o reszta zespołu... >.> A bonusa jeszcze nie obejrzałam, nie miałam kiedy @.@

Być sobą - to chyba najtrudniejsza rola jaką przyszło nam grać.
Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Neko Yoru napisał(a):
I przejrzyj monthly VAMPS - hyde hyde kaz hyde hyde kaz o reszta zespołu... >.>
Było o Ju-Kenie i Arimatsu. Parę fotek i obszerne wywiady. Oczywiście po japońsku, więc na niewiele nam się to zda.

Neko Yoru napisał(a):
Co do Ju-Kena to... omgwariat.com xD ale ja tam go i tak wole z Gackt'em xD
Lubię Ju-Kena. Zawsze go darzyłam sympatią, za czasów Gackta też. Ech, Ju-Ken, zostawiłeś Gackta dla jego dobrego kumpla, co z ciebie za przyjaciel

Kamzo napisał(a):
Zostałem źle zrozumiany. Tak jak wspomniałem, lubię i cenię granie Kena. Są też osoby, które nie przepadają jakoś specjalnie za L'Arc~ec~Ciel, ale czasem posłuchają i na pewno nie stwierdzą, że Ken jest słaby i coś z tych rzeczy. Ale tylko wielcy fani Laruku wywyższają go często ponad niebiosa. I tego zdania będę się trzymał, bo jak na razie nie miałem powodów aby je zmienić.
Nie twierdzę, że go nie lubisz. Co do wywyższania pod niebiosa... Myślę, że każdy, nawet największy fan powinien mieć nieco instynktu samozachowawczego. Takie totalne słodzenie swojemu zespołowi nie ma racji bytu, bo to leci fangirlem/fanboyem. Osobiście uważam, że hide gra lepiej od Kena, tak samo Slash. O Sugizo się nie wypowiem, bo, owszem cenię jego niezwykły talent, ale jakoś nie mogę go przetrawić. Wolę go słuchać niż oglądać. Nie dlatego, że jest brzydki czy coś takiego. Po prostu coś mnie w nim odpycha i nie wiem co.

Cieszę się Kamzo-kun, że udzielasz się w tym temacie i przede wszystkim jesteś szczery

Neko Yoru napisał(a):
Myślę że o swoistej wyjątkowości świadczy to że gra baaardzo charakterystycznie i ma idealnie dopasowany repertuar.
Tu się zgodzę.

Neko Yoru napisał(a):
I w życiu nie spotkałam wielu wybitnych gitarzystów[Nie będę pisać co myślę o hide bo zostanę zlinczowana].
To zależy czego słuchasz. Bo jeśli tylko Laruku i kilku innych zespołów, to nie dziw, że nie znalazłaś jakiegoś specjalnego indywiduum. Moim zdaniem autorytet hide w dziedzinie gitary nie podlega wątpliwości. Jednak szanuję Twoje zdanie.

Tym samym kończę gadkę o Kenie i innych gitarzystach, bo w TYM temacie powinniśmy raczej gadać o umiejętnościach Kaza i hyde, a nie reszty świata Ale zrobiliśmy wspólnie bardzo ładny offtop.

Marillion "Grendel".

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Laru-chan napisał(a):
Parę fotek i obszerne wywiady. Oczywiście po japońsku, więc na niewiele nam się to zda.
No właśnie ja mówię raczej o fotkach... a wywiady są fajne ^.^

Laru-chan napisał(a):
Lubię Ju-Kena. Zawsze go darzyłam sympatią, za czasów Gackta też. Ech, Ju-Ken, zostawiłeś Gackta dla jego dobrego kumpla, co z ciebie za przyjaciel
Ale on dalej z Gacuchem gra. Na dwa fronty leci xD
Laru-chan napisał(a):
To zależy czego słuchasz. Bo jeśli tylko Laruku i kilku innych zespołów, to nie dziw, że nie znalazłaś jakiegoś specjalnego indywiduum. Moim zdaniem autorytet hide w dziedzinie gitary nie podlega wątpliwości. Jednak szanuję Twoje zdanie.
Ja Hide lubię. Ale to nie tu.

Laru-chan napisał(a):
o zależy czego słuchasz. Bo jeśli tylko Laruku i kilku innych zespołów, to nie dziw, że nie znalazłaś jakiegoś specjalnego indywiduum. Moim zdaniem autorytet hide w dziedzinie gitary nie podlega wątpliwości. Jednak szanuję Twoje zdanie.
No nie paru. Fakt że obecnie to głównie Laruku, ale mój ojciec był muzykiem i rodzina mi gust wyrabiała... Z tym że znam więcej starych klasycznych metalowych zespołów niż czegokolwiek innego. J-rock to moje własne odkrycie xD

A Ju-ken.... zabił Kaza ._.

I nowa focia z VAMPROSE
Obraz

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Monthly Vamps przejżałam już i to nawet kilka razy XDDD Szkoda, że przy takich rzeczach są przeważnie pomijani, bo to zarąbiste chłopaki sa XDDD A do Ju-Kena mam jakis sentyment... Może dlatego, ze to basista XDDD A może dlsatego, że jest chyba najbardziej szurnięty. Chociaz mi ciagle wszyscy wypominają, że jest w wieku mojego ojca. Lol XDDD

Neko Yoru napisał(a):
Laru-chan napisał(a):
Parę fotek i obszerne wywiady. Oczywiście po japońsku, więc na niewiele nam się to zda.

No właśnie ja mówię raczej o fotkach... a wywiady są fajne ^.^
No cóż... Jak już Laru-chan zdążyła określić, nam sie to na niewiele zda XDD

Neko Yoru napisał(a):
A Ju-ken.... zabił Kaza ._.
Nyuu? A to czemu? XDDDD

Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Yum-kun napisał(a):
No cóż... Jak już Laru-chan zdążyła określić, nam sie to na niewiele zda XDD
Mam tłumaczyć?
Yum-kun napisał(a):
Nyuu? A to czemu? XDDDD
W monthly VAMPS 6... w komiksie świątecznym....

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Neko Yoru napisał(a):
Mam tłumaczyć?
Moja wdziecznośc byłaby nieograniczona ^_____^

Neko Yoru napisał(a):
W monthly VAMPS 6... w komiksie świątecznym....
Uhh... Musiałam nie trafić... mam bardzo mały dostęp do niektórych rzeczy, a także często nie wiem gdzie szukać XDDDD Jak na moich stałych stronach czegos nie dadzą to przeważnie nic o tym nie wiem.

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Dobra
Co prawda to nie Vamps a HYDE solo, ale myśle że można tu.

Płyta 'Hyde', best of, zostanie wydana 18 marca i będzie zawierać następujące utworki:
Tracklista :

CD
01- MADE IN HEAVEN
02- IT'S SAD
03- EVERGREEN [DIST.]
04- JESUS CHRIST
05- COUNTDOWN
06- THE OTHER SIDE
07- SHINING OVER YOU
08- HORIZON
09- SEASON'S CALL
10- SWEET VANILLA
11- HELLO
12- HIDEAWAY
13- PRAYER
14- MIDNIGHT CELEBRATION
15- UNEXPECTED [DIST.]
16- THE CAPE OF STORMS
17- GLAMOROUS SKY [ENGLISH VER.]

W wydaniu limitowanym dołączone będzie DVD:
DVD
01- EVERGREEN
02- ANGEL'S TALE
03- SHALLOW SLEEP
04- THE CAPE OF STORMS
05- HELLO
06- HORIZON
07- COUNTDOWN
08- SEASON’S CALL

Fajnie, co ne? C/W'ki no i nareszcie normalna wersja GS ^.^

Okładek:
http://i201.photobucket.com/albums/aa213/Nek ... normal.jpg
z tym że nie wiem czy oficjalny ^.^"
wzięte z francajskiej strony...

Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Neko Yoru napisał(a):
Płyta 'Hyde', best of, zostanie wydana 18 marca i będzie zawierać następujące utworki:
Tracklista :
Kakkoi!!!! Tracklista bardzo fajna. Szkoda tylko,że hyde zrezygnował z "Oasis [DIST.]". na żywca strasznie mi się podobało.

Dzięki za info Yoru.

Marillion "Grendel".

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
A wienc tak. VAMPROSE ma... Channel na YT!
Powiem tyle że przy VAMPS'owym komencie płakałam ze śmiechu xD

I wygląda na to że ten debil faktycznie się przerzucił na cygara>.>

Obraz
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.354
Plusy: 27
fajnie,ale Hyde chyba zapomniał o kolegach z nowego zespołu i o kawałkach xD

Zreszta,teraz dochodze do wniosku,ze ten człowiek ma naprawde kryzys wieku średniego,jak sam mówi jest rockmanem i jak zapewniał w indywidualnych projektach,tego bedzie sie trzymał.A co ja widze po najnowszym utworze? ze ktos próbuje stworzyc nieudana podróbke larców,no naprawde Love addict i Time goes by znieśc sie dało,choć juz troche schodziło.a żeby było jeszcze smieszniej,to dzien pozniej ogladałem DVD vamps gdzie nawet do luznego Hello wprowadzili ostry pazur

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru
Bo Hyde lubi być taki ZUY MHROCZNY i KUL....
Ale w sumie wydaje mi się że Laruku stało się dla niego pracą, a teraz jest na urlopie ze znajomymi... a to że ma z tego kasę to tylko dodatek>.>

Obraz
Yum-kun Kobieta
Nameczanin
Nameczanin
Yum-kun
Nie no... Ja przy tym komencie autentycznie umarłam XDDD

Tutaj link jakby ktoś chciał ściagnąć ^^
http://www.megaupload.com/?d=KE5TLW7R

Ale mi jakoś to jego zUo i kryzys wcale nie przeszkadzają XDDD Przynajmniej jest wiecej zabawy i mam przy nich więcej zaciesza XPPP Haidziowe jakby odmłodniało >3

Neko Yoru Kobieta
Super Nameczanin
Super Nameczanin
Neko Yoru

Obraz

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Neko Yoru: 17.02.2009, 0:08
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.360
Plusy: 2
Bardzo szybko wpada w ucho i przyjemnie się słucha ale jak dla mnie to taki utwór nijak nie pasuje do Hyde'a.

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.354
Plusy: 27

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
kmwss4
Nameczanin
Nameczanin

Dni na forum: 6.295
Plusy: 2
Piosenka wpada w ucho, ale tak....upierdliwie....kurcze nie wiem jak to ubrać w słowa. To tak jak z 'Senior Seniora Seniorita' Miyaviego, nie podoba się, ale cały czas jakoś tak pobrzmiewa w głowie....Szczerze powiedziawszy, do teraz myślałam, że przetrawię wszystko co hydeowskie. Może to tylko kwestia czasu, jak do piosenki się przekonam ale i tak
Mart napisał(a):
taki utwór nijak nie pasuje do Hyde'a.
Strony:   1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 31, 32, 33  

Forum DB Nao » » » [J-rock] VAMPS - nowy projekt Hyde i Kaza
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump