Co do włosów ( jak sobie przypominam, jeszcze nie postowalem tutaj), zawsze mam krótkie, bo niestety mi się nie układają, a chciałbym mieć dłuższe trochę. Kiedyś miałem włosy na jedynkę , a nawet jeszcze krócej, ale to już inna historia.
A ja tutaj musze odbiec od tematu. Koncertem tym będzie, koncert J-Rocka , który ma się odbyć w sierpniu w Katowicach ?
Czasem trzeba,ale jak dla mnie wystarczyłoby wygolić sobie paski nad uszami i np.złączyć je z tyłu na karku,ale takie "wykoszenie" wzorku na głowie jest przesadą,dla mnie wygląda śmiesznie,przypałowo i bardzo cwaniacko. Jakbyś probował z siebie zrobić gwiazdę w ciągu jednego dnia...Metody w stylu Paris Hilton,zaszokować a reszta (czyt.uznanie,ale o jakie tu uznanie chodzi? Jak dla mnie o uznanie pajactwa) przyjdzie sama...
dla mnie wygląda śmiesznie,przypałowo i bardzo cwaniacko
to Twoje włosy i jeśli dobrze się z tym czujesz,to Twoja sprawa. Jak dla mnie - śmieszne i lamerskie
Pozdro cycek ;p Jak ci odrośnie weź sobie wygol z tyłu cycka ;d
Nie sądzę, że taki jest, owszem zgodzę się, że zazwyczaj takie fryzury noszą albo pewni siebie ludzie, albo kolesie, którzy trzymają się w kupie.
Zwykły szaraczek czegoś takiego raczej nigdy nie zrobi.
Kamil uspokój się
Nie lubię czesać się w koki czy inne tego typu fryzury bo mnie wtedy włosy bolą.
ja miałam włsoy do połowy uda