Gdy były androidy to był Pokazany jak się użalał, że juz nic nie moze pomóc, bo jest za słaby.
Mi się wydaje, że było pokazane jak razem z innym w TV oglądał Cell Games, więc coś wiedział.
Cytat:
Gdy były androidy to był Pokazany jak się użalał, że juz nic nie moze pomóc, bo jest za słaby.
Jasne
Cytat:
Mi się wydaje, że było pokazane jak razem z innym w TV oglądał Cell Games, więc coś wiedział.
Jasne
Według mnie Genialny Żółw był oczywiście za słaby by walczyć z przeciwnikami tego rozmiaru (Androidy, Cell, Buu), ale bacznie obserwował jak walczą nasi bohaterowie.
Jestem pewny ,że Kamesennin "obserwował" walki nawet w Buu Sadze. Na przykład podczas walki Goku ssj3 vs. Fat Buu. Genielny Żółw znajdował się wtedy w pałacu Wszechmogącego. Obserwował walkę myślami, patrzył jak potoczą się losy walki; cyt.
"Czy... To jest Goku...?!" (tom 40 str27)
Jak to sam to kiedyś stwierdził Genialny: "czekał na taką młodzież"...
Młodzież za bardzo go wyprzedziła i Mistrz nie przydawał się już w walce.
Ale obserwować - Obserwował.
Co nie zmienia sytuacji, że jest jedną z najfajniejszych postaci ŚWIATA DB!
Widać, że Kamesenin bał się o swoje życie i dlatego był w domku,
Moim zdaniem Kamesenin wiedział, że nasz Z Team jest lepszy w walce od niego więc nie chciał się wtrącać.
Widać, że Kamesenin bał się o swoje życie i dlatego był w domku, moim zdaniem dobrze zrobił ,że nie trafił do rzeźni podczas walk z tymi mocnymi przeciwnikami jakimi byli Buu i inni.......
Witam! Ostatnimi czasy nurtuje mnie jedno pytanko, otóż... jak wszyscy wiemy, Kamesennin był niezbędną i nieodłączną postacią całej pierwszej serii DB oraz kilkunastu odcinków serii Z. Ale... co stało się z nim później, wiemy że istniał, ale.... hmmm, nie interesował się losami bohaterów, gdy Goku przyleciał z Yadrat, nie zapytał jak było, czy Freezer był trudnym przeciwnikiem. Nawet nie wiem, czy w ogóle [ ort! ] wiedział o istnieniu Cella i Buu, fakt, że pojawia się troszkę odmłodzony w GT w koszuli a'la reagee troszke zmienia sytuacje, co wy o tym myślicie?