Winner: Vego SSJ
loser: Gogeta SSJ
opis: Nie wiem w jakich okolicznosciach...ale staneli obok siebie Goku i Vegeta i rownolegle do nich rowniez Goku i Vegeta
Po chwili obydwie grupy rzucily sie na siebie jednakze nie bylo widac ani cienia przewagi nad zadna z druzyn...Po chwili Goku powiedzial do Vegety (grupa 1 xD) "Skoro nie mozemy ich pokanac uzyjmy kolczykow potara ktore dostalismy od Rou Dai Kaioshina"...Vegeta na to "ja rowniez nie widze innego rozwiazania"...Po czym zamienili sie w Vego i od razu [ ort! ] przemienili sie w stadium SSJ...Goku i Vegeta (grupa 2 xD) Popatrzyli na siebie ze zdumieniem i wtedy odparl Vegeta do Goku "Masz tez takie kolczyki ??"..."Niestety nie mam, ale mozemy sie rowniez scalic dzieki Fusion Dance"...Vegeta na to "nigdy nie wykonam tego idiotycznego tanca !! to poniezej mojej godnosci"...po kilku chwilach Goku udaje sie przekonac Vegete do fuzji i na przeciw siebie stoja Vegetto SSJ i Gogeta SSJ...Walka trwala a zwyciezcy wciaz nie bylo widac...Lekka przewage jednak mial Vegetto lecz nie na tyle duza aby przesadzic dalszy los walki...Niestety po 30 min Gogeta ulega "rozdwojeniu" i konczy sie czas fuzji...Wtedy Vego z usmiechem na twarzy oznajmia Goku i Vegecie ze juz po nich...Po czym rozwala obydwoch potezna kula energi KI...
next fight: Vegeta Oozaru (taki podczas sagi Sayinan) vs Ginyu
"Kreujemy chwile prawdziwej wolności lecąc nad przeszkodami, które Wy omijacie każdego dnia... " David Belle
http://akcjaparkour.prv.pl/index.php?page=pk
You wanna fuck with me ?!!! OK...You wanna play rough ?!!! OK...Say hello to my little friend

!!!