"Miejsce, w którym użytkownicy mogą zaprezentować swoje klany, informować o wszelkich wydarzeniach z nimi związanych, przyjmować od innych krytykę na ich temat.".
Choć mi się osobiście piekielnie nie podoba, nie widzę przeszkód aby podobało się ludziom innym, dosłownie. Na tym polega zrozumienie. Niech to zgrupowanie nadal istnieje, nic mi do tego, jednak komentarze pod cenzurę nie podciągniemy. Nie te czasy.
Powracam do zadowolenia i spełnienia: cieszę się, że przykładowo Bycza Dama jest w Toku-gafie i czuje się tam jak u siebie w domu. Zmniejsza tym prawdopodobieństwo mojego dołączenia. I wszyscy są zadowoleni.
I nie prawdą jest o Mroczny panocku, że uważam was wszystkich za bardziej przyziemnych niż przymrozki wiosenne. LubięPlaczuszkiRacuszki wydaje mi się całkiem w porządku. Ty zaś zawsze potrafisz mnie rozbawić. Więc nie jest to nic osobistego. Swoją drogą polecałbym zmniejszyć wymiary sygnaturki klanowej.
Kończąc, chciałem nawiązać do słów Ishiego i Twoich, klan liderze. Mianowicie: do zasady równowartej wymiany oraz cytuję 'gównie za przeproszeniem'. Chciałbym się odwdzięczyć, aby powstała równowaga wymiany. Przysłowie, które odzwierciedli zarazem moją opinię w temacie:
"Z gówna bata nie ukręcisz".
Teraz wszystko wyjaśnione, rachunek i zapraszam do kasy.
PS:
Gangez napisał(a):
To się nie liczy, bo Franek także wyraźnie wspomniał o pocałowaniu. Nie wiem kogo w co, ale skoro to napisał to miał coś na myśli, prawda?
PRZEPRASZAM jeśli kogoś uraziłem
PS2:
Jeżeli chodzi o samo przepraszanie to też jestem skłonny. Przecież zbliżają się święta. "Oficjalnie przepraszam, że uważam pewne osoby za częściowo ułomne albo, że coś mi się nie podoba i swoimi szczerymi wypowiedziami daję czasami o tym znać". Wcale nie takie trudne.
Polecać wszystkiego osobiście nie brać.
Pozdrawiać i szerokiej drogi życzyć.