[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.163 Plusy: 27 Posty: 5.305 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
No i wycofnay ze sprzedaży, ale to chyba najlepsze rozwiązanie w tej chwili:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=92613Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.163 Plusy: 27 Posty: 5.305 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Po pijaku kupiłem dzisiaj w mediaexpert.
Instalacja to jakaś kpina, 5 płyt i instaluje się tylko 8GB, reszte ciągnie ze steama
Chodzi jak chodzi, szału nie ma, ale na razie da się pograć i to najważniejsze bo sama gra miażdży klimatem. Już pierwsze minuty gdzie kremujemy "kogoś" robią wrażenie (hehe potorturowałem go trochę).
Batmobil zajebisty, chociaż wizualnie mi się nie podoba. Już mogli dać tego z Arkham Asylum, ale rozumiem koncept twórców, na ulicach Gotham piekło to potrzeba porządnej broni, a nie ładnie wyglądającej.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Endzik napisał(a):
Ten, kto wymyślił misje dla Batmobila, powinien zostać wykastrowany. Ani przez sekundę nie myślałem, że jazda tym gównem sprawia mi przyjemność.
Jeździ się fajnie, ale fakt, że trochę z nim przesadzili i wpychali go wszędzie, gdzie się da, nawet do budynków :FIdeology evo:
Strona na której kupiłem oferuje tylko pieniądze do wydania w ich sklepie, ale Batmana wciąż mam na Steamie. A za kredyt kupiłem Fallout 4, którego inaczej bym nie kupił.
Ja trzymam bo grac jako tako się da, i w dodatku mają dać wszystkie batmany w wersji GOTY.Ideology evo:
Jakiś miesiąc temu przeszdłem AK. Żal, żal, że zostało to wydane w takiej otoczce, bo gra kapitalna i dla mnie to był najlepszy Batman, zawsze marzyłem o Batmanie z otwartym światem i takiego go dostałem. Fabuła solidna, jedynie wątek Rycerza Arkham słaby, bo już w połowie gry dawała nam podpowiedzi, kto nim może być isłąbe, że to alternatywna wersja, tego kogoś. Oprawa dźwiękowa, również na wielki, wielki plus. Batmobil z czasem także polubiłem, jedynym mankamentem było to, że wciskali go do znacznej części zadań, śmiałem się, że do tych sterowców go także trzeba będzie wprowadzić Oczywiście 100% zakończenie obejrzałem na Yt, bo nie chciało mi się zbierać tych gównianych trofeów Riddlera, bo za dużo ich było.
Ptaszki ćwierkają, że w kolejnej grze Batmanem ma być Damian Wayne, akcja ma się dziać zarówno w nocy jak i za dnia, a jednym z przeciwników damska wersja Czarnej Maski.Ideology evo: