Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem Daj plusa użytkownikowi
Oni mieli w zeszłym roku grać w Paryżu. Datę przesuwali 3 razy.
(obstawiam ze w dwoch ostatnich przypadkach,beda to Berlin i Helsinki)
Oni mieli w zeszłym roku grać w Paryżu. Datę przesuwali 3 razy. Po trzecim razie podziękowałam panom za koncert>.> Dobrze że udało mi się odzyskać kasę za hotel >.<
Z tego co czytałam, Yoshiki ma problemy w karkiem...
Niby żal mi faceta - ale Hyde z zapaleniem gardła nie przerwał trasy. A Yo na Last Live też miał coś z kręgosłupem i koncert się odbył.
No ale Last Live to jednak Last Live jest...
Gdzies latem maja zagrac 3 charytatywne koncerty w Tampico w republice meksykańskiej
warto dodać,ze jak widziałem filmik z hong-kongu to koncertował z nimi sugizo(stał sie juz chyba nieformalnym członkiem ;p),wiec jest duze prawdopodobieństwo ze i on przyjedzie razem z nimi do niemiec
Pierwsze słyszę. I jeśli mam wyrazić swoje zdanie, to nie uwierzę dopóki nie zobaczę oficjalnego info.
Zapewniam Cię, Yoshiki grywał w cięższym stanie niż zapalenie gardła. Bywało, że zasłabł na koncercie, albo powędrował ze sceny prosto do szpitala w karetce. Tak więc co za sens byłby przybyć na koncert w złym stanie i w jeszcze gorszym zejść w jego trakcie?
- Wiadomo już, że dwa koncerty w Tokyo Dome odbędą się 2 i 3 maja (dlaczego akurat te dni, nie muszę zapewne tłumaczyć).
- Yoshiki zapytany o szóstego członka zespołu odpowiedział, że... ogłosi to kiedy ogłosi XD
Mam pytanko odnośnie Yosia. On ma jakąś dziewczynę, żonę czy kogoś w tym stylu? Ma facet tyle lat na karku, jakoś nie chce mi się wierzyć, że jest starym kawalerem.
a co z koncertem w Niemczech i Finlandii?