pitek599 Super Saiyanin Wiek: 42 Dni na forum: 5.909 Posty: 419 Skąd: Warszawa
witajcie mam takie pytanie i nurtuje mie taki problem czy jest zwiazek pomiedzy apetytem super wojownikow a ich wielka moca w gronie przyjaciol doszlismy do wniosku ogladajac poszczegolne odcinki dragon ball i z i gt ze to wlasnie dzieki temu ze takduzo jedza songo i spolka dlatego maja tyle mocy a wy co o tym sadzicie
Nie ma to nic wspólnego. Wojownicy mieli po prostu dużą moc i tyle. A to że dużo jedli - mając tyle energii trzeba przecież ją jakoś uzupełniać.
Chociaż w przypadku Goku to podłączenie do elektrowni atomowej nie powinno dać rezultatu Takiej siły tylko pozazdrościć.
Podsumowując - żaden większy związek między tymi rzeczami nie istnieje.
pitek599 napisał(a):
w gronie przyjaciol doszlismy do wniosku ogladajac poszczegolne odcinki dragon ball i z i gt ze to wlasnie dzieki temu ze takduzo jedza songo i spolka dlatego maja tyle mocy a wy co o tym sadzicie
Gangez Super Saiyanin 4 [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.149 Plusy: 17 Posty: 2.896 Skąd: Szczecin
Ja sądzę że twoje słowa idealnie odnoszą się do tego co myślał Vegeta, nie wygląda on na człowieka który dużo je ale jednak wcinał ostro te kiełbaski podczas TB. Myślę, że robił to aby być jak Goku - najsilniejszy i chciał to robić pod każdym względem. A Gohan i Goku? No to po prostu żarłoki są ;] Kuririn nawet raz powiedział, że żołądki sayanów są chyba z gumy.
Sam nawet odniosłem wrażenie, że ci najsilniejsi lubią dobrze zjeść ;] np Goku, Buu, Gothenks, Gohan....szczecin