wcale nie dobrze zrobil. Bo mistic gohan i reszta i tak zginela jak ziemia wybuchla wiec jak by vegetto zniszczyl buu od razu to ziemia nie byla by zniszczona a ich i tak trza by bylo ozywic
Taaa, ale zapomniałeś, że nie wiedział iż we wnętrzu Buu fuzja, która niby miała trwać wiecznie rozpadnie się... Gdyby tak się nie stało to Vegetto wydostałby wszystkich, a potem zniszczył różowego demona...
no powiedzmy ze nie wiedzial. Ale ja bym nie ryzykowal i nie wchodzil do niego za pomoca cukkierka tylko zniszczyl go zaraz po powstaniu fuzji, a jesli chodzi o ofiary to jakies zawsze musza byc, ale sa przeciez krysztalowe kule.
kolego chyba pomyliles osoby. Jakby gohan chcial to mogłby cella zalatwic za pierwszym razem bez problemu ale stal sie taki jak vegetto, vegeta ussj, mistic gohan itd chcial sie pobawic az jak we wszystkich wypadkach wyszlo mu to na zle
Jemu chodizło o tą cześć walki gdy Gohan był zwykłym SSj, w ten czas, jednym atakiem/ hamehamehą Cell by go załatwił
No, tylko że Piccolo już nie dałoby się orzywić. Oczywiście, zostawały Nameczańskie smocze kule, ale wątpie by akurat się w tenczas nad tym zastanawiał.wcale nie dobrze zrobil. Bo mistic gohan i reszta i tak zginela jak ziemia wybuchla wiec jak by vegetto zniszczyl buu od razu to ziemia nie byla by zniszczona a ich i tak trza by bylo ozywic
oraz jakie cechy poszczególnych postaci, aby był tym niezwyciężonym
Według mnie Cell powinien posiadac następujące cechy poszczególnych postaci:
Gohan- Poziom energii który diametralnie wzrastał pod wpływem emocji
Goku- wrodzony talent do zwiększania siły poprzez treningi
Vegeta- uparczywośc w dążeniu do celu, waleczność, wytrzymałość
Brolly- jak wcześniej swpomniałem- mega siła charakterystyczna dla LSSJ
buu- regeneracja oraz możność pochłaniania przeciwników i zyskiwania ich siły