A wiesz chociaż jaki motyl i jaki napis, czy tylko Cię ciśnie na j-tattoo?
generalnie to z tego, co się orientuję, to jeżeli zaprojektujesz tatuaż, niektóre studia wykonują go z twojego rysunku.
Niestety, jeżeli zrobią błąd, albo tatuaż wygląda inaczej, niż na rysunku, nie możesz się odwoływać o bezpłatne poprawki, bo "to był pierwszy raz, jak to tatuowaliśmy i nie umieliśmy. Sama chciałaś tatuaż spoza oferty"
otóż, chce sobie zrobić tatuaż, japoński napis+skrzydła motyla, ale gdzie taki wzór znaleźć? (...) [1] więc, czy to się robi jakoś na zamówienie? [2] czy mogę sama jakoś zrobić? [3] liczę, że ktoś mi pomoże
życiu dzieją się mniej lub bardziej ważne rzeczy
popatrzeć na tatuaż i pomyśleć: "Zniosłam to, to poradzę sobie z czymś innym", to dobra sprawa
http://img132.imageshack.us/img132/6361/gggkw.jpg
zaprojektuje, czyli narysuje? to chyba musi być na odpowiedniej kartce itd itp
Mam nadzieję, że trafiłem w gusta i proszę zwrócić uwagę na kunsztowny styl.
http://img132.imageshack.us/img132/6361/gggkw.jpg
co prawda zrobiłam sobie szkic, ale artystką nie jestem, a chciałabym żeby to ładnie wyglądało.
Jakie jest wasze zdanie na temat dredów? Wierzycie w stereotypy, że dredy śmierdzą i są siedliskiem chorób? Uważacie, że wyglądają tragicznie i są bezsensownym niszczeniem włosów? Czy może odwrotnie - jesteście zdania, że dredy są genialne i świetnie wyglądają?
; >
atuaże te z tych robię co najwyżej na dyskoteki czy imprezki u koleżanek( to samo z makijażem).
W wieku 17 lat na imprezy robisz sobie tatuaże z gum i gazetek?
Uważacie, że wyglądają tragicznie i są bezsensownym niszczeniem włosów? Czy może odwrotnie - jesteście zdania, że dredy są genialne i świetnie wyglądają? ; >
Te co np. są załączane do gazetek czy gum(w sensie że robię to w wiadomo jakim sensie)Tak. Zaskoczony? Nic dziwnego. Ale cóż, takie coś sprawia mi wiele frajdy. O wiele więcej, niżeli miałabym zrobić taki na stałe i tego żałować.
Nie wiem w jakim towarzystwie ty się obracasz, ale w moim środowisku to by uchodziło za przypał..... takie tatuaże są w głównej mierze przeznaczone dla dzieci i robienie sobie takich w wieku nastoletnim juz raczej nie wypada. ?
Znam sporo nastolatek i nie tylko, którzy lubią zrobić sobie taki tatuaż.Tam trochę zaszaleć.