Z racji iż mistrzostwa Nao (dla osób które się zgłosiły) skończyły się tak:
1. Danevert
2. Gangez
3. Focus
4. Cwel
(miał być tu end ale się nie zgłosił)
5-8. Hako
Katz
Naoistka (Dark)
Mateusz, Wazon (Amcia) i Ishido nie brali udziału w mistrzostwach.
Dlatego na tej podstawie proponuję by podział na grupy wyglądał tak:
B.
2. Gangez
3. Focus
5-8. Hako
Katz
Wazon (Amcia)
Myślę że w miarę równo.
Z grupy by wychodziły 2 osoby.
Półfinały:
1.A - 2.B
1.B - 2.A
Proponuję też by turniej zaczął się jutro (bo w takim tempie to wiele nie zdziałamy), czyli we wtorek 22.02.2011r. Piszę jutro bo może się ktoś będzie chciał dopisać.szczecin
Marimo "L'uś [ Klan Kaeshi ] Wiek: 31 Dni na forum: 6.159 Plusy: 18 Posty: 1.999 Skąd: Łosice
Właśnie... Rezygnuję z gry, bo nie będę dostępny do niedzieli. Jeżeli turniej zacząłby się za tydzień, chętnie wezmę udział.
A jeśli chodzi o grupy proponowałbym zrobić inaczej. Zawsze chciałem, aby zrobić wszystkich w jednej grupie. Najpierw odbyć rozgrywki każdy z każdym. Najlepsza 6 gra w playoffach, a Ci co odpadli walczą w repasażach o awans do ćwierćfinału. Zwycięzca tych repasaży zagra z numerem 2 w rundzie zasadniczej, a ten który będzie drugi z pierwszym w grupie. Wówczas zabawa moim zdaniem będzie ciekawsza. Przegrywając na początku można wygrać turniej, wygrywając przegrać. Ktoś na początku zawsze nie trafi z formą, to w drugiej rundzie sobie odpokutuje.'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.221 Plusy: 27 Posty: 5.307 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Tylko wtedy Gangeza zdaje sie nie będzie... Ja proponuje zacząc na tych zasadach, co podał Gangez, oficjalnie turniej niech się zacznie w piątek 25 lutego, natomiast do poniedziałku 28 lutego ma się skończyć faza grupowa, i tak większośc z nas nerdzi na Nao to niech jednego dnia każdy rozegra z 2 mecze. Hako najwyżej jednego dnia zagra kilka meczy.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.221 Plusy: 27 Posty: 5.307 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Focus, oficjalne rozpoczęcie - ten piątek.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Focus jest bardziej ogarnięty w tych sprawach, bo jak to kiedyś mówiłem, od zawsze lubiał lecieć w kulki więc jemu należy się rola prowadzącego, która wykonuje bdb.
Jeżeli byście chcieli to w przyszłym turnieju, który mógłby odbyć się w okolicach lata, mogę nagrać komórką takie pseudolosowanie, dzięki temu, zabawa byłaby bardziej profesjonalna, z organizatorskiego punktu widzenia.Ideology evo:
Jeszcze jedno, do ilu frejmów gramy -do 3 jak zawsze? czy tym razem inaczej?Ideology evo:
Z racji dwóch żenujących porażek, których doznałem i w perspektywie gry z silniejszymi uczestnikami postanowiłem nie zaniżać poziomu i wycofać się z z dalszych grupowych gier turnieju Ideology evo: