To tak do tematu. Moimz zdaniem ciekawszą postacią jest Gohan. Miał dość trudne dzieciństwo - Szalona mtka ganiała od małego do nauki. Śmierć ojca ( a potem wskrzeszenie go

Łażąc po stronkach zwiazanych z DB i przeglądając własne zbiory Bragon Balla, znalazłem dobry obrazek :![]()
Ciekawie zrobiony, i do niego dołączony text coś w stylu (nie powiem dokładnie bo nie znam tamtego języka) : Goten Będący silniejszy do swojego brata, wygrałby z Buu.
Czytając to prawie nie spadłem z krzesła " Goten silniejszy od Gohana". Otóż nie było nawet takiej mozliwości oby przerastał Gohana, bo Gohan będący uczestnikiem wielu walk miał więcej doświadczeń i protafił lepiej przewidywać przebieg walki, siłe równierz posiadał wiekszą od Gotena, jedynie jej nie ujawniał (mam na myśli SSJ2).
Goten będący nawet podczas fuzji na poziomie SSJ3 nie dorównywał siłą Mistic Gohanowi, było to bardzo widoczne.
Wiec stwierdzenie "Goten bedący silniejszy od Brata...." bardzo mnie rozbawiło i zaciekawiło jednocześnie.
Powiedzmy że Goten osiągnął SSJ2 i walczy z Buu, gGohan równierz na SSJ2. Jak myslicie, kto ma większe szanse?? Mały, niedoświadczony Goten, myślący że walka to zabawa; czy Gohan, Dorosły wojownik, wprawiony w walce, posiadający wiele informacji i technik ?? Odpowiedzcie sobie sami
eMate napisał(a):Przychyle się do wypowiedzi kolegigohan, moja ulubiona postac w DB![]()
Gohan jest fajniejsz z 4 ważnych powodów:
- siła
- wygląd
- rozsądny chłopak
- dużo odcinków mieliśmy z tym bohaterem