Nie wiem kim, chyba kimś ze szkoły Goku.
Jak oceniasz Dragonball: Evolution? | |||
Bardzo dobry | 2 | 3,39% | |
Dobry | 6 | 10,17% | |
Taki sobie | 11 | 18,64% | |
Bubel | 29 | 49,15% | |
Nie obejrzę | 11 | 18,64% | |
Wszystkich głosów: | 59 |
Japoński trailer
-> http://www.youtube.com/watch?v=Yo4t8PeqJ6E&e
Piccolo chyba jednak będzie zielony.
Poza tym film ma się ponoć nazywać Dragonball Evolution.
Naoista napisał(a):Hoho, kiedy to oglądam to muszę przyznać, że ten film ma tyle wspólnego z Dragon Ballem co koń z koniakiem i rum z rumakiem.Japoński trailer
-> http://www.youtube.com/watch?v=Yo4t8PeqJ6E&e
Piccolo chyba jednak będzie zielony.
Poza tym film ma się ponoć nazywać Dragonball Evolution.
Już przywykłem, że to będzie taka sobie produkcja, więc trochę przykrywając oko:
Ze smoczych kul zrobili jakieś magiczne artefakty, bleee. Sceny walk wyglądają jak w jakimś DB Matrixie. No, ale jak mają zrobić ciągłą nawalankę? Piccolo jest zielony i dobrze, choć uroku ma więcej z Voldemorta.
Zdziwiły mnie słowa: "One Chosen Warrior", brzmi jak legenda o SSJ.
Podobały mi się techniki. Kame Hame Ha to nie to samo, ale może być. Do Kamesennina wykorzystali urok Mafuby, może też będzie? A Bakurikimaha Piccolo... wygląda super gdy niszczy miasto.
Jest taki temat stopy Nameczan, może w tym filmie pokażą stope Piccolo?.
'
finalna wersja piccolo nie wiem jak wam ale teraz wyglada naprawde super!
Piccolo miał ładniusią główkę
Aha no tak to ten stary, mi chodził o młodego, ale i tak głowa powinna być bardziej jajowata ;p
Wszystko da się zrobić! Jeśli już podjęli się tego wyzwania to powinni je wykonań jak najlepiej! Zawsze można coś udoskoalić.
Piszesz to z żartu czy na serio Ci się podoba? Dla mnie jest beznadziejna. Piccolo miał ładniusią główkę, a nie jakieś falbanki i dziury! Na inne części ciała po tym screenie nie mogę się wypowiedzieć, ale pewnie nie wszystko jest na swoim miejscu
widac ze jestes dzieciakiem nie moga tego udoskonalic w 100% bo by wyszedł kicz,jak dla mnie i tak jest lepiej niz ten z pierwszego traileru gdzie przypominał nosferatu a co do ubioru to nawet fajny
film ma byc trylogią,o fabule zupełnie innej anizeli manga i anime ale z tymi samymi bohaterami.w 2 czesci maja sie pojawic sayanie prawdopodobnie Nappa Raditz i Vegeta.3 czesc to bedzie walka z freezerem i tam własnie goku ma stac sie SSJ jezeli trylogia zostanie dobrze przyjęta to byc moze powstana kolejne czesci
Nie, nie sądzę. Jak dotąd filmy fantasty typu X-Meni, Spiderman, czy Władca Pierścieni dostali