Wam chyba na glowa padlo . Nie widzicie tego ze macie do KkK takie samo todejscie jak oni do czarnuchow , a w dodatku jestescie duzo bardziej obludni od nich?? Czlonkowie KKK maja takie samo prawo do zycia jak wy , a to ze was * nie ma zadnego znaczenia , bo ich murzyni tez.Ja przynajmniej widze ze jestem nietolerancyjny , bo samo stwierdzenie oznacze nietolerowanie drugiej strony.
Zawsze jest ktos kto nie zgadza sie z ogolnie przyjetymi zasadami , a mimo to powinien miec prawo do zycia. Ja na przyklad nie trawie afroamerykanow za to ze nie potrafia wziac sie do roboty a ciagle nazekaja. I nie mowcie takich bzdur ze wychowuja sie w takich a nie innych warunkach , gdyz sami je tworza. Poza tym kultura hip hopowa tj ich kultura sprzyja dalszemu trwaniu takiego stanu rzeczy. Sa wśród [ ort! ] nich wyjatki tak jak nie kazdy czlonek KKK zabil czarnucha. Wy wybijajac wszystkich KKK zrobilibyscie wiec cos duzo gorszego od nich , wiec * pomyslcie
"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"