Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.275 Plusy: 15 Posty: 4.266 Skąd: 絶望の海の底から
Dobrze. Zostane jeszcze troche na Nao ze wzgledu na Byczusie, ktora musze wspierac i chronic w miare moich mozliwosci, a takze dlatego, ze Ty i Laru mnie o to prosicie.
Pozdrawiam Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
No i teraz wyjdzie, że we trójkę śmigniemy z forum... Ale to ja pierwsza miałam jaja...
Jak to podkreśliłaś xD . Dlaczego chcesz tego bana? Jednak interesuje i to bardzo .
Zobaczymy czy wyrosną tobie jajca ujiu, czy tylko masz taką płonną nadzieję.
!?, że też nie wpadłem na to, by poprosić o bana na mijający weekend, żeby to forum nie przeszkadzało mi w czerpaniu przyjemności z wakacji. Jakoś i bez bana się udało, ale naprawdę, było ciężko ;\ .
Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.275 Plusy: 15 Posty: 4.266 Skąd: 絶望の海の底から
Dobra, zartowalem. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Byczusia Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 32 Dni na forum: 6.382 Plusy: 6 Posty: 4.737 Skąd: z świata snów i marzeń
Od dziś, takiego jak ma Laru.[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.442 Plusy: 27 Posty: 5.318 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Laru nie ma bana :f.. nie wchodzi z własnej woli.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Nao sie wyludnia. Zamiast Dragon Ball'a i Japonii, dominuja tu glupota, chamstwo i pseudopolityczny belkot. It's time to say goodbye.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Hayato napisał(a):
It's time to say goodbye.
Prosze o bana na czas nieokreslony od 25.VIII.2014Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Prosze o bezterminowego bana z blokada na IP poczawszy od polnocy.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???