[ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.439 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
The Last Goodnight Pictures of You.
Jeżeli to nie będzie to, wybacz, nie wiem.AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSAI know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie, ale to jest piosenka z jeszcze starszej reklamy Ery. Mi chodzi o tę najnowszą reklamę.
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Focus: Nie mówiłaś, ale mów mi jeszcze^^ shiro: Bo się roztopisz Bartek ;p W sumie to bardzo popularna piosenka ostatnio, całkiem dobry kawałek
Marillion "Grendel".
[ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.245 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Shiro napisał(a):
Panowie i panie A w szczególności ci którzy kręcą się w strefie japońskich melodii ;] http://www.maxior.pl/film/85614/Naruto_Anima_Libera
Czy ktoś wie jak brzmi tytuł zespołu i piosenki, która trawa podczas napisów?
Z góry dziękuję za pomoc.
Ponawiam prośbę, Bartek miałeś zobaczyć, ale jakoś twojej odpowiedzi nie uzyskałem. Jeżeli znasz tytuł to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Z góry dzięki wszystkim za poszukiwania Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Szukam polskich napisów do filmu "NANA 2". Nie jest to anime, ale druga część filmu nakręconego na podstawie anime. Szukam wersji na jedną płytę, 701 Mb, długość 2 godziny ok. 10 minut. Dość pilne.
Marillion "Grendel".
Pobierz prosze ten program, zainstaluj.Nastepnie wybierz zakladke pobierz i kliknij film, ktory Cie interesuje(NANA2).On wtedy sam Ci znajdzie istniejace napisy w necie.W razie czego napisz na gg, to Ci pomoge.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Potrzebuję muzyczki z drugiej solówki Rafała "Roofi", który tam tańczy.
Z góry dziękuję...
[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu
Nie no ja się tego naszukałem, a ty to tak szybko znalazłaś. Dzięki wielkie!! Plusik dla Ciebie...
[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu
Poszukuję piosenki wykonywanej na żywo przez gitarzystę Red Hot Chilli Peppers. W dyskografii tegoż zespołu nie mogłem jej znaleźć. Tytuł ma związek z Emily.
//
Dziękować ^^
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Endzik: 25.04.2008, 17:04
Czy chodziło Ci o utwór : For Emily, Wherever I May Find Her ?AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSAJeśli nas zranicie, nie będziemy krwawić
Jeśli będziecie nas łaskotać, nie będziemy się śmiać
Jeśli nas otrujecie, nie będziemy umierać
Ale jeśli nas oszukacie, to czy nie powinniśmy się zemścić?
@Wazon, ja znalazłem tylko grę Pet Racer, nie wiem czy to ta, napisz mi na priva albo gg.
Ja natomiast poszukuję odcinka Dragon Ball Z nr 260 (w tym odcinku Gotenks zmienia się w SSJ3 i wydostaje się z Room of Spirit and Time) w wersji polskiej, bo mam prawie wszystkie odcinki całego serialu oprócz tego (i paru innych ale to później jak poszukam których mi brakuje).
Odcinek z lektorem PL, powinien ważyć około 99MB bo po tyle mam inne odcinki DBZ. Głosy są francuskie.