za nie długi czas zmienie, ale na razie [ ort! ] jestem zadowolony z mojego phona xD
 za nie długi czas zmienie, ale na razie [ ort! ] jestem zadowolony z mojego phona xD 

W autobusie robi furorę
 W autobusie robi furorę  

nokia n73 , w polsce jeszcze nie ma jej

Nowe Nokie są beznadziejne. Mam teraz Sony Ericssona W910i, sprawuje się świetnie. Ma duży wyświetlacz, całkiem niezły głośnik jak na komórkę, w zestawie dodają kartę pamięci 1GB. Poza tym jest całkiem ładny i można zaszpanować rozsuwaną obudową ;D. Jedyny minus to kiepski aparat, tylko 2mpi...
 aparat 5 megapikseli
 aparat 5 megapikseli
 świetne głośniki
 świetne głośniki 

W najbliższym czasie nie zamierzam zmieniać. Jedyna zaleta bateria trzyma mi półtora tygodnia przy częstym używaniu.
 W najbliższym czasie nie zamierzam zmieniać. Jedyna zaleta bateria trzyma mi półtora tygodnia przy częstym używaniu. 

No i wszyscy są zadowoleni
  No i wszyscy są zadowoleni 

Revania napisał(a):Nie wiem czemu tak uważasz, moja Nokia ma wszystko to co twoja, tylko:Nowe Nokie są beznadziejne. Mam teraz Sony Ericssona W910i, sprawuje się świetnie. Ma duży wyświetlacz, całkiem niezły głośnik jak na komórkę, w zestawie dodają kartę pamięci 1GB. Poza tym jest całkiem ładny i można zaszpanować rozsuwaną obudową ;D. Jedyny minus to kiepski aparat, tylko 2mpi...
aparat 5 megapikseli
świetne głośniki