Jakbym miał napisać o sobie w pozytywach to chyba widać, że chcę ludziom pomagać a nie szkodzić im. Myślę też, że klan Tokugawa chciałby, aby w jej szeregach był ktoś, kto ma głos, chodzi mi o to, że Tokugawa jest uważana za gorszą nie tylko z powodu głupich tekstów ze strony klanowiczów, (co często boli jak się widzi takowe) ale też z powodu niższości pozycji, sytuacja wygląda tak – tylko w Tokugawie nie ma moda a jest klan który ma ich 4. Choć to nie jest argument, bo każdy z mojego klanu mógłby to napisać, ale chciałbym, aby i to było wzięte pod uwagę. Możecie myśleć, że ja mało siedzę na dbano i te słowa jednak mijają się z prawdą, często jestem niedostępny w godzinach popołudniowych, kiedy mam zajęcia na uczelni, ale bardzo często jest tak, że siedzę po nocach albo bardzo wcześnie rano co jest troszkę irytujące jak człowiek czyta 2 strony postów innych i chciałby popisać z nimi ale nie może bo akurat nie ma z kim, co najwyżej można poczytać sobie posty.
Zaraz pewnie napisze ktoś, że „modów nam w bród” „więcej nie trzeba”, powiem tak: moderatorów trochę jest, ale ostatnio zauważyłem, że tylko nieliczni interweniują. Naturalnie zrozumiem jak wasze opinie będą negatywne, ale liczę liczę również, że podejdziecie do sprawy poważnie,
Pzdr Gangez.