Nie sztuką jest dołączyć do dobrego klanu. Sztuką jest taki klan stworzyć.

Czekam na odpowiedz Darka
 Czekam na odpowiedz Darka  

Po przeczytaniu pierwszej części myślałem, że będzie to denne opowiadanie, lecz mocno się myliłem. Fabuła jest świetnie dopasowana do obecnej sytuacji na forum, imiona i nazwy rodów to prawdziwe mistrzostwo. No cóż, na razie mogę tylko czekać na ciąg dalszy.
 Po przeczytaniu pierwszej części myślałem, że będzie to denne opowiadanie, lecz mocno się myliłem. Fabuła jest świetnie dopasowana do obecnej sytuacji na forum, imiona i nazwy rodów to prawdziwe mistrzostwo. No cóż, na razie mogę tylko czekać na ciąg dalszy.
- Och, potłukłam wszystko, niezdara ze mnie! Ale – tu spojrzała kpiąco na Darczyńskiego-Skajowicza – nie martw się, panie. Ten wazon niewiele był wart.
 Parvatti jesteś boska...
 Parvatti jesteś boska...

Jestem pewien, że w najbliższym czasie nasz pan, miłościwie nam władający Adam Gottlieb wyda rozkaz, abym był przy nim nonstop. Wszak chyba zorientuje się, żem jest mu niezbędny.
Ta oto kobieta, ten pomiot szatański, to czarcie dziecię – tej kobiecie zawdzięczał życie. Co więcej, ta kobieta w niespełna pół godziny wzbudziła w nim dzikie pożądanie, obudziła nieznaną tęsknotę w sercu, z której jeszcze nie do końca zdawał sobie sprawę.
Najlepszą postacią jest oczywiście Parvatia, dziwka z zasadami i godnością damy.
Wątek ze stłuczonym wazonem.... Podkradłaś z mojego opowiadania w którymś tam survku, czy po prostu mamy bardzo podobne podejście do niektórych spraw...?
Sądzę, że to dopiero przedsmak intryg w Naolandzie.

Jesli ktoś widzi nawiązania do jakichś prawdziwych sytuacji, no to cóż - czasem się to zdarza ;D
 Jesli ktoś widzi nawiązania do jakichś prawdziwych sytuacji, no to cóż - czasem się to zdarza ;DNie sztuką jest dołączyć do dobrego klanu. Sztuką jest taki klan stworzyć.

Ps. To co, odwzorowujemy scenę z partu 1 dziś wieczorem, u mnie? ; *

Jesli ktoś widzi nawiązania do jakichś prawdziwych sytuacji, no to cóż - czasem się to zdarza ;D
 Ze to wszystko zostalo pieknie zaplanowane, a na pewno 1 czesc, bo kolejne beda bankowo zbaczac z toru forumowego zycia ;p Mysle, ze zgadlem, prosze nie zaprzeczac, dac piwo.
 Ze to wszystko zostalo pieknie zaplanowane, a na pewno 1 czesc, bo kolejne beda bankowo zbaczac z toru forumowego zycia ;p Mysle, ze zgadlem, prosze nie zaprzeczac, dac piwo. 

.
.

A i Tokugawa nie wzięła się z niczego

Z wielką niecierpliwością czekam na kolejną część ; *

Reaktywacja, kochani moi, reaktywacja!:
 Reaktywacja, kochani moi, reaktywacja!:
Nie sztuką jest dołączyć do dobrego klanu. Sztuką jest taki klan stworzyć.