2. Ikona - Naoista, pomyśleć można, że nominacja za to, że jest adminem. Nie. Za to, że jest takim postrzelonym i cholernie pomocnym adminem. Gdyby nie on, nie byłoby tego forum, założę się, że zasługuje na Wazona w tej kategorii.
3. Nieskazitelny - Laru, nigdy, przenigdy, nie widziałam u niej " !? "
4. Pomocnik - Focus, powtórzę słowo "nigdy"- nigdy nie było sytuacji, gdy Bartek powiedział coś w stylu "sory, nie mam czasu". Pracował, a miał czas służyć mi radą, uczył się, a znalazł czas, żeby się powygłupiać.
5. Twórca - Dai, zdecydowanie.
6. Pracuś - Naoista, a komu chce się przez pięć lat pilnować porządku, stale ulepszać("po co? bo może być lepiej") i moderować to forum? Dla mnie odpowiedź jest jedna. Adam
7. Mówca - franqey, pozwolę sobie zacytować:
Mistrzu napisał(a):
8. Mędrzec - Dai Kaiosama, na Boga, on wie wszystko.
Nie ważne czy przed połówką, czy po połówce. Ma gadane, ale najważniejsze jest to, że wie o czym gada.
9. Polonista - Szary, bo mój ideał polonisty zamyka się w tym człowieku. Przez lata nauki byłam w szkole jakoś, nie wiem jak to ująć, niesprawdzana, bo napisałam dobrze kilka prac, pani zaś stwierdziła, że tak będzie zawsze. Było "6" a ja sama potrafiłam znaleźć błąd. Szary natomiast, pomimo, iż zna wartość osoby piszącej, może wysili się, ale do ciężkiej cholery znajdzie, wytknie, poprawi.
10. Znawca - nie mam pojęcia. Może Mistrzu, ale tylko dlatego, że nie chcę zostawiać pustych kategorii, a przekonała mnie argumentacja przedmówców. Przepraszam za brak własnej oceny ^^
11. Autor - Nightmare_creator, zastanawiałam się nad Tobą i Parvatti, przedstawiacie obie bardzo wysoki poziom w swojej twórczości i macie na pewno godną Tolkiena wyobraźnię, ale jednak- z zamiłowania do rysunku- postanowiłam oddać głos na Ciebie, powodzenia
12. Komik - Focus, może nie tyle jego posty, co rozmowy przez gg wywołują u mnie tyle pozytywnych uczuć. Przyjacielski miś bigamista na długo zostanie w mojej pamięci
13. Koneser - Naoista, Buuuukaaaa!... ekhm, tak. Za Bukę
14. Szeryf - Shiro, bo jak on nie widział/wiedział, to nikt nie wiedział/widział.
15. Model/Modelka - Nightmare, jestem platonicznie zakochana w Twoich oczach i grzywce. Uwielbiam <3 ^^
16. Redaktor - Dai Kaiosama, pisał mnóstwo, wyczerpująco i dokładnie.
17. Kulturalny - clio, pełna kultura, cóż rzec więcej.
18. Rozbójnik - Cyc, do końca pokazywał, że regulamin ma w co najmniej głębokim poważaniu. Kategoria, w tym przypadku, nie do końca negatwna.
19. Spamer - Ishido, za aktywne udzielanie się w "A kysz spamerze", mimo własnej, niezbyt ciekawej przeszłości.
20. Błazen - Dark Sky, ach, te cięte jak osełka riposty rodem z piaskownicy.
21. Pseudoznawca - Byczusia, nie mówię, że wszystko wiem, ale nie pcham się tam, gdzie nie mam nic do powiedzenia.
22. Bluźnierca - Dark Sky, może nie ilość przekleństw, ale język quasi-polski razi mnie po oczach.
23. Kontrowertyk - Q'ccaon'naeaeccer, zdecydowanie jest osobą, która wzbudza we mnie zarówno szacunek jak i ciekawość- co napisze następnym razem, jaką prowokację "wznieci".
24. Złośliwiec - Focus, kategoria nie negatywna, wręcz pozytywna. Palnie coś złośliwego, pociągnie ten wątek przez chwilę, a po tejże chwili śmieje się z tego tak, jakby nie-wiadomo-co się stało.
25. Manipulator - teoretycznie powinnam postąpić podobnie, jak w kategorii "Znawca" ale, skoro jedna moja ocena była, nazwijmy to, tendencyjna, to drugą sobie podaruję.
26. Leń - Ishido, moderator-żart. Nie robienie niczego będąc "zielonym" nie jest fajne.
27. Tandeciarz - Byczusia za muzykę, której osobiście nienawidzę.
28. Lizus - Byczusia,
ja w innym temacie napisał(a):
29. Emo - Revania, jeju, jestem w stanie zrozumieć, że ma się problemy ze zdrowiem i w jednym z tematów dotyczących pracy był to argument, którego można było użyć, ale na Boga, po cholerę to tak rozdmuchiwać?
Denerwuje mnie też niereprezentowanie sobą niczego, w stylu byczej damy. staranie się być fajnym za wszelką cenę, zatracając przy tym siebie, jest co najmniej żałosne i godne tępienia.
30. Pępek świata - Gangez, ponieważ mamy to samo zdanie a mi nie chce się rozwijać myśli:
Nightmare_creator napisał(a):
i nie ma że boli.