Forum Dragon Ball Nao

» GTO: Shonan 14 Days

Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.491
Plusy: 4
Miło, że Fujisawa Tohru powrócił do GTO. Chodź schemat mangi oklepany i raczej nie zaskoczy niczym nowym, bo Onizuka nadal robi za zboczonego i przezabawnego nauczyciela, który ratuje dzieciaki z opałów, to mimo wszystko świetnie się bawię czytając tą mangę.

Na OneManga przeczytałem 21 rozdziałów tej mangi i od dłuższego czasu nie widziałem by pojawił się nowy rozdział. Ktoś czyta GTO: Shonan 14 Days i orientuje się czy wyszedł rozdział 22?

I w ogóle co sądzicie o kontynuacji przesławnego GTO?

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Żadnego zainteresowania tą mangą. Myślałem, że chociaż Bartek zapozna się z tym tytułem, z racji bycia fanem przygód Onizuki, ale zero odzewu. Aktualnie przeczytałem 51 rozdziałów i jest świetna. W zasadzie spędziłem dzisiaj z dobre 5-6h żeby przeczytać wszystkie rozdziały, mimo iż byłem po lekturze 21 rozdziałów. Nie żałuję poświęconego czasu i nie mogę doczekać się ciągu dalszego.
Gorąco polecam wszystkim, bo jest to lekka i przyjemna w czytaniu manga.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.996
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Jak posiadasz jakieś polskie skany, to na pewno przeczytam i skomentuję, też bym 'ogarnął' młodego Onizukę.
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Niestety nie posiadam żadnych polskich skanów. Musisz czytać po angielsku. Na tej stronie są dostępne wszystkie rozdziały. Btw. Historia opowiada o tym co działo się w trakcie jego nieobecności w Tokyo, po postrzeleniu przez Teshigawarę.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay

Forum DB Nao » » » GTO: Shonan 14 Days
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump