Kiper Full Power SSJ [ Klan Kaeshi ] Wiek: 30 Dni na forum: 5.934 Plusy: 10 Posty: 618 Skąd: z przemytu
Zdecydowanie moim ulubionym ziemskim wojownikiem jest Krillan. Od zawsze podobała mi się w nim jego odwaga i poświęcenie. Można powiedzieć, że jest on czarnym koniem Dragon Balla. Z początku nie miał szczęścia do kobiet, ale w końcu znalazł piękną wybrankę z którą założył rodzinę i czuł się w niej szczęśliwy. A tak po za tym to lubię jeszcze Kamesenina. Fakt że był zboczony, ale podoba mi się jego styl życia i charakter... Jednym słowem luzak.
ja lubialem najbardziej Krilana za to ze byl przyjacielem Sonaga i to najlepszym
fajnie tez walczyl z Songiem w DB na turnieju a technika walki jak mi sie w nim podobala to byl takie dwie ktore mi sie podobaly pierwsza to tnaca tarcza
a druga to ta kiedy Krilan uzyl je przeciwko ty potworom ktore wyrosly z nasion posadzonych przez Nappe zajefajny atak Vego SSJ 2
Rzadzi !!!!
Krilan najfajniejszy z ziemian choc nie wiem [ ort! ] czy najlepszy ale jego technika jest potezna i sam Goku jej uzywa(złodziejaszekxD).No i w sumie jest najpopularniejszy z ziemian .Jesli chodzi i walki to w Frezaa saga jeszcze fajnie to wygladalo no ale teraz juz te ssj.ssj2...ssj15 xD gdyby niebylo ssj to Krilan bylby znacznie widoczniejszy.
Vajper Nameczanin Wiek: 34 Dni na forum: 5.737 Posty: 55 Skąd: LBN
Krillan jest wporzo ale trochę tchórzliwy Lubie Videl, piękna, dociekliwa i waleczna dziewczyna. Polubiłem tez Herkulesa w Buu Sag. Chociaż był tchórzem jakich mało to potrafił sie zachować w wyjątkowych sytuacjach A w ogóle to brechta z niego. Jak on otrzymał tyle czasu tytuł mistrza. To jest wyczyn
Cal Wojownik Wiek: 27 Dni na forum: 5.680 Posty: 31 Skąd: Kraków
Kuririn - Postać którą cenię od samego początku, gdzie był małym, zazdrosnym łysolkiem, ale potem okazało się, że jednak ma czułe serce [img][imghttp://img.userbars.pl/135/26913.gif[/img]
Krzysztex Ziemianin Wiek: 32 Dni na forum: 5.635 Posty: 19
Najlepszy moim zdaniem był Żółwi Pustelnik, czyli Kame-Senin. Przez wiele lat (a może i wieków) był najsilniejszym człowiekiem na Ziemi i stworzył technikę Kamehameha.http://www.szantymen.yoyo.pl
Najsympatyczniejszy, z głową na karku i pozytywną osobowością. Budzi jak najlepsze odczucia "Dom jest tam, gdzie ktoś o Tobie myśli"
"Ore to koi, onna"
"Even though I'm worthless... thank you... for loving me...!"