Newfolder Wojownik Wiek: 36 Dni na forum: 5.773 Posty: 32 Skąd: Tychy
To na imdb to chyba jakieś stare info. Nawet jest napisane updated November 2010... i nie wiem dlaczego jak o tym usłyszałem to przypomniał mi się........ http://www.youtube.com/watch?v=PKy1C_6mEd8 Yattaman!
Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.011 Plusy: 15 Posty: 4.260 Skąd: 絶望の海の底から
Mateusz. napisał(a):
A on jest dobrym reżyserem?
Stworzył "Cassherna" i produkował klipy Hikaru Utady,która była jego żoną.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Newfolder Wojownik Wiek: 36 Dni na forum: 5.773 Posty: 32 Skąd: Tychy
Kathlar napisał(a):
Newfolder napisał(a):
To na imdb to chyba jakieś stare info. Nawet jest napisane updated November 2010.
Rzeczywiście stare, 3 miesiące xD
I powiem więcej - to UPDATED może dotyczyć jakiejś korekty dotyczącej aktora, reżysera itp. a informacja o tym, że film powstanie może być jeszcze starsza!
Może DragonBall to nie jest jakiś popularny temat (zwłaszcza w światku filmowym) ale odnośnie np. Hobbita na bieżąco pojawiają się różne nowe informacje - zmiana reżysera, aktorzy z LoTRa wracają itd., a o tym filmie niestety nic... a szkoda bo remake mógłby mieć inne podejście do tematu.
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.178 Plusy: 27 Posty: 5.306 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Jak na razie w produkcji mają udział wziąć [ ort! ]: Chiny, Japonia, Hongkong, USA i jeżeliby tak zostało to mogłoby coś sensownego z tego wyjść. Na jakies znaczące informacje trzeba poczekać raczej do lata, choć są przymiarki aby ten film opowiadał historię małego Goku.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".